in ,

Βιδάλη, Γουλιδάκη, Σφακιανάκης με Αντώνη Ζερβό

Την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει η Αργυρώ Βιδάλη, στo τοπικό συμβούλιο Νεάπολης.

«Γεννήθηκα στο Ηράκλειο στις 6/6/1988 μένω μόνιμα στη Νεάπολη και εργάζομαι ως ζαχαροπλάστης. Το 2006 αποφοίτησα από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Νεάπολης, Δομικών έργων και το 2008 αποφοίτησα από τη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων Ζαχαροπλαστικής Τέχνης και Αρτοποιίας και από εκεί κι έπειτα ασχολούμαι με το επάγγελμα έως και σήμερα.

Αποδέχτηκα με χαρά τη πρόταση του Δημάρχου, κ. Αντώνη Ζερβού, να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τα κοινά και τον τόπο της καρδιάς μου, την Νεάπολη.

Είναι μεγάλη χαρά για εμένα, η συνεργασία μου με αξιόλογους συνδημότες μου προκειμένου να βοηθήσουμε όλοι μας στην κοινή προσπάθεια που γίνεται με γνώμονα το καλό του τόπου μας.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Γραφείο Τύπου


Ανακοίνωση υποψηφιότητας

 

Την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει η Άννα Γουλιδάκη, στo τοπικό συμβούλιο Νεάπολης.

«Μεγάλωσα και ζω μόνιμα στη Νεάπολη Λασιθίου. Πατέρας μου, ο Ιωάννης Γουλιδάκης, συνταξιούχος που αποστρατεύτηκε με το βαθμό του αρχιφύλακα από το σωφρονιστικό κατάστημα Νεάπολης και μητέρα μου, η Καλλιόπη Γουλιδάκη-Πατεράκη, δικαστική επιμελήτρια. Αδέρφια μου, ο Βασίλης και η Γάγια  Γουλιδάκη, είμαστε όλοι μόνιμοι κάτοικοι της Νεάπολης.

Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Νικολαΐδη, ελεύθερο επαγγελματία και πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου «Νέοι της Νεάπολης».

Μετά από τη φοίτησή μου στο Γενικό Λύκειο Νεάπολης, απέκτησα το πτυχίο μου από τη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών Α.Τ.Ε.Ι Ηρακλείου Κρήτης.

Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζομαι, στον ιδιωτικό τομέα σε τεχνική κατασκευαστική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στο δήμο Αγίου Νικολάου. Γνωρίζω αγγλικά και ιταλικά και έχω άριστη γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών. Επίσης, αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς  μου είναι  η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα τα τελευταία χρόνια  με την αντισφαίριση (tennis).

Διετέλεσα Τοπική σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Νεάπολης του Δήμου Αγίου Νικολάου για τη θητεία 2014-2019 και  αναπληρωματικό μέλος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) καθώς και μέλος του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Αναντίρρητα διανύουμε μια από τις δυσκολότερες μεταβατικές περιόδους τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο στην Ελλάδα και αυτό έχει επίδραση και στον τόπο μας. Η εμπλοκή μου με τα δημοτικά τα τελευταία 4,5 χρόνια στο πλευρό του κ. Αντώνη Ζερβού, επικεφαλής του συνδυασμού «Δικαίωμα στη Πόλη», μου έδειξε ότι η καλή συνεργασία αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την οικοδόμηση και την υλοποίηση ενός κοινού οράματος. Οι στόχοι μας, τολμηροί και απαιτητικοί όπως άλλωστε αξίζει στη περιοχή μας, τη Νεάπολη.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Γραφείο Τύπου


Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού, στο Τοπικό Συμβούλιο του Αγίου Νικολάου, ανακοινώνει ο Μανώλης Σφακιανάκης.

«Γεννήθηκα και ζω στον Άγιο Νικόλαο.

Από την σχολική μου ηλικία ασχολήθηκα με τον αθλητισμό με επιτυχίες στο στίβο το βόλεϊ και το ποδόσφαιρο για χρόνια με την τοπική ομάδα.

Ήμουν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του αθλητικού ομίλου Λασιθίου.

Τα τελευταία 30 χρόνια εργάζομαι σαν στέλεχος τουριστικών επιχειρήσεων.

Με τη πολύχρονη εμπειρία μου στον τουρισμό πιστεύω μπορώ να βοηθήσω και εγώ τον δήμαρχο Αντώνη Ζερβό και το συνδυασμό Δικαίωμα στην Πόλη να συνεχίσουν το μεγάλο έργο που ξεκίνησαν.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Γραφείο Τύπου