in

Βγαίνουμε ή όχι από τα μνημόνια; – Οι εκπρόσωποι φορέων απαντούν [VIDEO]

Λίγες ώρες πρις το διάγγελμα Τσιπρα για την έξοδο από τα μνημόνια, 4 εκπρόσωποι εργαζομένων συνταξιούχων και επαγγελματιών μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για τα 8 αυτά δύσκολα χρόνια στο στούντιο του Λατώ 103,3 και στον αέρα της εκπομπής ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ με τον Θάνο Κορομπύλια.
Οι κ.κ Γιώργος Πάγκαλος πρόεδρος συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Λασιθίου, Γιώργος Μανουσάκης πρόεδρος εργαζομένων του ΓΝΑΝ, Οδυσσέας Παπαδάκης πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Αγίου Νικολάου και Γιώργος Νεραντζούλης πρόεδρος συλλόγου εστίασης και διασκέδασης της πόλης σχολίασαν ο κάθε ένας από την μεριά του τα χρόνια των μνημονίων εστιάζοντας στα προβλήματα και στις δυσκολίες.
Στα όσα έγιναν, στα δεν έγιναν ενώ υπήρχαν υποσχέσεις ότι θα γίνουν, στις συγκεντρώσεις που ατόνησαν, στην ανεργία που καλπάζει στα λουκέτα των επιχειρήσεων, στις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις κ.α Στο τέλος δε, δεν συμφώνησαν ότι υπάρχει κάτι στο θετικό στο βάθος του τούνελ.
Δείτε εδώ το βίντεο της εκπομπής έτσι όπως μεταδόθηκε ζωντανά στα μέλη της ομάδας ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ με την βοήθεια το μικρού Βάϊου Κορ.