in ,

Από τον Άγιο Νικόλαο…. στον Μεγάλο Αδελφό, Big Brother.

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης από τον Άγιο Νικόλαο, εργάζεται στο Drop cafe  ειναι ένας απο τους παίκτες του ριάλιτι Big Brother που ξεκινά το Σάββατο 29 Αύγουστου στον Σκάι

Η παρουσίαση τού ανάμεσα στους παίκτες αναφέρει.

Αντώνης Αλεξανδρίδης: Είναι 31 ετών, κατάγεται από την Κρήτη και είναι bartender. Σπούδασε μηχανολογία στο Λονδίνο αλλά δεν ήθελε να το ακολουθήσει ως επάγγελμα. Περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο και είναι πολύ αυστηρός με τη διατροφή του. Είναι άνδρας κυνηγός, όπως ο ίδιος δηλώνει, και θέλει πάντα να κάνει το πρώτο βήμα. Δεν αντέχει την ακαταστασία και ενοχλείται όταν πειράζουν τα πράγματά του.

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Big Brother που επιστρέφει επίσημα σήμερα Σάββατο (29/08) στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

 

Ο οικοδεσπότης Χάρης Βαρθακούρης θα συστήσει στο κοινό τους 17 παίκτες, οι οποίοι θα διαμείνουν στο σπίτι του «Big Brother» για 100 ημέρες αποκλεισμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο και θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

 

Οι παίκτες θα μένουν σε έναν χώρο 700 τ.μ. που διαθέτει ακόμα και πισίνα 12 μέτρων, στον οποίο έχουν εγκατασταθεί 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα.

 

Σημαντικη στιγμή είναι η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στο τηλεοπτικό προσκήνιο ύστερα από πολλά χρόνια, καθώς ήταν ο παρουσιαστής του πρώτου κύκλου του «Big Brother» πριν από 20 χρόνια.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, τα επεισόδια του ριάλιτι θα μεταδίδονται καθημερινά, δηλαδή από τη Δευτέρα έως και την Πέμπτη, από τις 23:00 μέχρι τη 01:00.