in ,

Αγανάκτηση πολιτών στη Νεάπολη, θα πάμε στον εισαγγελέα, video

Την έντονη αγανάκτηση τους εκφράζουν στο fonien.gr κάτοικοι διαφόρων περιοχών στη Νεάπολη όπου έχουν γίνει ασφαλτοστρώσεις τις τελευταίες μέρες καθώς βλέπουν ότι οι εργασίες γίνονται ανάποδα και όχι ολοκληρωμένες. «Αφήνουν κενό όπου θα γίνει λέει αργότερα πεζοδρόμιο, βάση σχεδίου πόλης, όμως επειδή ξέρουμε ότι τα πεζοδρόμια δεν θα γίνουν πριν από τα επόμενα  20 χρόνια, είναι δεδομένο ότι τα νερά της βροχής θα καταστρέψουν την άσφαλτο από τον πρώτο χειμώνα.

Σε αυτό συμφωνεί μαζί μας  και ο ίδιος ο εργολάβος που στρώνει την άσφαλτο.» η άποψη ενός κατοίκου ενώ η κα Φρόσω παθούσα τον Αύγουστο του 15 όπου μια ξαφνική βροχή βούλωσε τα πάντα και η αποχέτευση κατέστρεψε το σπίτι της κάνει λόγω για φόβο εν όψη χειμώνα.

«Γλυτώσαμε από τα σκατόνερα το 2015 και θα πνιγούμε τώρα από τα νερά της βροχής; Μα τι έργα είναι αυτά; Μόνο για να λένε ότι βάζουν άσφαλτο; Να την βάλουν σπίτι τους έτσι όχι στα δικά μας …. Θα πάμε στον εισαγγελέα» λέει μεταξύ άλλων. Είναι πάντως  ένα έργο που φαίνεται ωραίο όμως δεν είναι από την στιγμή που όλοι παρέχονται ότι είναι πεταμένα λεφτά και ότι η βροχή θα φάει την άσφαλτο από τα πρώτους μήνες των βροχών. Κατάσταση με την οποία συμφωνούν πολλοί επαγγελματίες και πολίτες σε διάφορα σημεία της πόλης όπου έχει γίνει ακριβώς το ίδιο.

Θ.Κ