Άλλο…. φρούτο!

0
      

Πολλές φορές από το ιστολόγιο έχουν δημοσιοποιηθεί εικόνες συμπολιτών που παρανομούν προκλητικά. Πάντα όμως αφαιρείται ο αριθμός κυκλοφορίας ή αλλοιώνονται πρόσωπα, γιατί το ζητούμενο δεν είναι ο παραβάτης, αλλά η πράξη.


Αυτή τη φορά θα υπάρξει εξαίρεση. Ο «κύριος»  της φωτογραφίας, ώρα 10:12, προσπαθώντας να ανεβάσει το αυτοκίνητο του πάνω σε κατασκευή καταστήματος, χτύπησε έναν από τους στύλους της. 

Κατέβηκε γελώντας, κοίταξε μήπως έπαθε τίποτα το αυτοκίνητο, ξαναμπήκε και ολοκλήρωσε την «στάθμευση». Να σημειωθεί, πως σε άλλο σημείο είχε την δυνατότητα να σταθμεύσει.Παρατηρητής, ο γράφων. 

Του επισημάνθηκε ευγενικά ότι αυτό που κάνει είναι λάθος. Οτι μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε ξένη περιουσία. «Και τι σε νοιάζει εσένα; Δική σου είναι;» απάντησε θρασύτατα, συνεχίζοντας να γελά και να σχολιάζει σε ανάλογο ύφος.

Την ώρα της φωτογράφησης, έχασε την ψυχραιμία του. «Δημοσιογράφος; Κατάλαβα…». Αραγε τι; (Συνεχίζεται η φωτογράφιση) «…είσαι καραγκιόζης», συνεχίζει τον σχολιασμό (!!!)


Στο τελευταίο μπορεί να έχει δίκιο. Αλλά καλύτερα «καραγκιόζης», παρά αυτό που θα μπορούσε να πάρει ως απάντηση για το τι είναι ο ίδιος…


Προφανώς δεν υπήρχε καν σκέψη αντιπαράθεσης στο επίπεδο που επιθυμούσε. 

 

Το όχημα σε συνδυασμό με το στυλ του «κυρίου», δημιούργησαν διάφορους συνειρμούς, για την νοοτροπία και την λογική του. 

Αλλά ας βγάλει ο καθένας μόνος τα συμπεράσματα του.

αναδημοσίευση απο το http://blog.mirabelo.gr

        
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζωντάνεψε ξανά το εμπορικό κέντρο της πόλης, video – photos

      Με κέφι, ρυθμό και μόδα ολοκληρώθηκε και η 2η εκδήλωση του εμπορικού συλλόγου Αγίου …