80 παιδιά στο Θ.Χ.Π.Λ.

0
      

«Δεν ξέρω σε ποιον θα φτάσει αυτή η λαμπάδα, αυτό που ήξερα όταν την έφτιαχνα ήταν ότι ίσως ο άνθρωπος που θα την κρατήσει να μην πάρει σαν δώρο τίποτα άλλο από κανένα τις μέρες που έρχονται.»

, «Η λαμπάδα μου μπορεί αν μην είναι η πιο  όμορφη του κόσμου, έχει όμως την αγάπη όλων μας.» μερικά από τα σχόλια που έκαναν οι 80 περίπου μαθητές από το 4ο Δημοτικό σχολείο της πόλης που επισκέφτηκαν το πρωί χθες του Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων στον Άγιο Νικόλαο.
 Οι μαθητές των 4ωντμημάτων, 2 από την Τετάρτη και 2 από την Πέμπτη τάξη μαζί με τις δασκάλες τους, Μαρία Κριτσωτάκη, Χριστίνα Κοντοπαυλάκου, Μαρία Αντωνιάδη και Μαρία Παγκάλου, έφτασαν το πρωί χθες λίγο μετά τις 10.30 στην μονάδα με τις λαμπάδες τους και τα χαμόγελα τους θέλοντας να κάνουν την μέρα των φιλοξενούμενων στην μονάδα πιο ζεστή και πιο φωτεινή. 
Συνάντησαν μερικούς από τους περιθαλπόμενους στον 1ο όροφο και άφησαν τις λαμπάδες που με πολύ αγάπη και φαντασία μόνοι τους είχαν φτιάξει ώστε να τις παραδώσουν στους υπόλοιπους οι εργαζόμενοι.  «Θέλαμε μαζί με τα παιδιά να δώσουμε ένα τόνο χαράς και αισιοδοξίας στους ανθρώπους εδώ. Αρκετοί μαθητές γνώριζαν για το ΘΧΠΛ και τον σκοπό που επιτελεί, άλλωστε σαν κοινωνία καλό είναι να βρισκόμαστε πάντα, και όχι μόνο τις μέρες των εορτών κοντά σε αυτές τις μονάδες και τους ανθρώπους που ζουν σε αυτές. Καλό είναι να βλέπουμε όλα τα πρόσωπα της ζωής γύρω μας.» είπαν οι δασκάλες του 4ου Δημοτικού.
Οι εργαζόμενοι του ΘΧΠΛ ευχαρίστησαν για μια φορά ακόμα τους μαθητές και τις δασκάλες του 4ου Δημοτικού σχολείου της πόλης για την ευαισθησία τους αυτή. «Με το 4ο Δημοτικό ανέκαθεν έχουμε μια πολύ καλή σχέση, είμαστε κατά κάποιο τρόπο γείτονες και τους έχουμε συχνά εδώ και τους ευχαριστούμε που δεν μας ξεχνούν.» σχολίασαν.  

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ
         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κουφάρι χελώνας στον Όρμο, fotos.

      Νεκρή χελώνα καρέτα καρέτα αντίκρισαν οι πολίτες που περπατούν στον δρόμο του Όρμου …