6η Διεθνή Βράβευση για εταιρεία του τόπου μας, την EUROPLAN.

0
      

Μόλις πριν από λίγο ενημερωθήκαμε για ακόμα μία Διεθνή Βράβευση της εταιρείας μας που αφορά μελέτη και τρόπο κατασκευής κατοικίας στην περιοχή Ρούσα Λίμνη – Δήμου Αγίου Νικολάου. 

     

Αυτή τη φορά είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την βράβευση μιας που η κατοικία που βραβεύεται ανήκει σε Έλληνα ιδιοκτήτη και σπάει την παράδοση βραβεύσεων μελετών και κατασκευών μας με αλλοδαπούς ιδιοκτήτες. Είναι καιρός να κατανοήσουμε ότι η συνεργασία με μια τεχνική εταιρεία , εκτός από τα πολλαπλά οφέλη χρόνου και κόστους κατασκευής μπορεί να προσφέρει και υπεραξίες που προέρχονται από την Διεθνή αναγνώριση της εργασίας με τεράστια σημασία στις λεπτομέρειες.

Η εταιρεία μας πλέον κατέχει έξι (6) Διεθνή Bραβεία που αν μη τι άλλο – σε εποχές εξαιρετικά δύσκολες – μας κάνουν να αισιοδοξούμε για το μέλλον μας. 

Για άλλη μια φορά στο πρόσωπο της εταιρείας μας βραβεύεται η επιμονή μας στην ποιότητα , η επιμονή μας σε τοπικά και απόλυτα εξειδικευμένα συνεργεία , όμως παράλληλα βραβεύεται και διαφημίζεται ο τόπος στον οποίο δραστηριοποιούμαστε , ο τόπος που διαρκώς διαφημίζουμε μέσω των φυλλαδίων μας σε όλες τις εκθέσεις και τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα εντός και εκτός Ελλάδος και αφορούν την εξοχική κατοικία ή την κατασκευή γενικά.


  

Η βράβευση της εταιρείας μας θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου στο Λονδίνο , στο ξενοδοχείο Grosvenor και κατά την διάρκεια της τελετής βράβευσης θα ανακοινωθεί αν το βραβείο μας είναι πέντε αστέρων ή Highly Recommended(όπως ο ακριβής τίτλος αυτού).

Με την ευκαιρία της νέας αυτής διάκρισης της εταιρείας μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους μας έχουν εμπιστευθεί στην δεκαπενταετή και πλέον πορεία μας και δεσμευόμαστε από την πλευρά μας να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας ώστε κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι και συνεπέστεροι απέναντι σε όλους εσάς.

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!

 Κλείνοντας σας ανακοινώνουμε ότι αύριο μέσω του blog μας θα δώσουμε στην δημοσιότητα τον φάκελο της υποψηφιότητας  μας ώστε να μπορέσετε να δείτε την διαρκή προσπάθεια την οποία κάνουμε όχι μόνο για την προβολή των έργων μας αλλά και του τόπου μας γενικότερα.
Γουναλάκης Γιώργος
Πολιτικός Μηχανικός / Project Manager
Υπεύθυνος Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας
Περιγραφή: image004

Γουναλάκης Γιώργος
Πολιτικός μηχανικός/ Διοικητής Τεχνικών Έργων
Άγιος Νικόλαος: Ρούσσου Καπετανάκη 13,
Τ.Κ. 72100, Κρήτη
Τηλ: 2841028452,  Φαξ: 2841024993
Ηράκλειο: Σμύρνης 33, Τ.Κ. 71201, Κρήτη
Τηλ: 2810222254
Κιν: 6944680328
Περιγραφή: image002

Gounalakis George
Civil Engineer / Project Manager
Aghios Nikolaos: 13, Roussou Kapetanaki Str.,
72100, Crete, Greece
Heraklion: 33, Smirnis Str., 71201, Crete, Greece
         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στιγμιότυπα από τους αγώνες στη λίμνη για το Agios Nikolaos ON SUP 2017 [VIDEO HD]

      Όμορφες εικόνες από τους αγώνες On Sup  στη λίμνη του Αγίου Νικολάου για τη δεύτερη …