23 νέες θέσεις υπαλλήλων στην ΔΑΕΑΝ

0
      

Συμβάσεις για την πρόσληψη 23 συνολικά εργαζομένων, με συμβάσεις 5 μηνών, υπέγραψε χθες η διοίκηση της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΔΑΕΑΝ), στην εκπνοή σχεδόν της ισχύος της απαγόρευσης προσλήψεων λόγω προεκλογικής περιόδου.
Οι προσλήψεις αυτές είχαν εγκριθεί από το ΑΣΕΠ για την προηγούμενη χρονιά, αλλά λόγω της καθυστέρησης των σχετικών εγκρίσεων, που χορηγήθηκε τον Σεπτέμβριο, η ΔΑΕΑΝ έκρινε ότι ήταν άσκοπο να τους προσλάβει στο τέλος της τουριστικής περιόδου. 

Κατόπιν σχετικών συνεννοήσεων που είχε ο πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ Στ. Βιδάλης, διευκρινίστηκε ότι τις προσλήψεις αυτές μπορούσε η ΔΑΕΑΝ να τις πραγματοποιήσει φέτος. Έτσι, από την ερχόμενη εβδομάδα αναλαμβάνουν εργασία οι 17 εργάτες παραλιών, 3 εργάτες καθαριότητας, 1 για το πάρκινγκ της μαρίνας, 1 για το Γραφείο Πληροφοριών και 1 για ελλιμενισμό σκαφών. 

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!

Η σύμβασή τους θα λήξει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Για την υπόλοιπη τουριστική περίοδο η ΔΑΕΑΝ εξετάζει τη δυνατότητα κάλυψης των αναγκών εκείνης της περιόδου με εργαζόμενους, με δίμηνες συμβάσεις. 

Η εταιρεία σκοπεύει επίσης να προσλάβει 3 ναυαγοσώστες για την ασφάλεια πολυσύχναστων παραλιών τις οποίες διαχειρίζεται. Eπίσης η ΔΑΕΑΝ έχει ζητήσει έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης για την πρόσληψη με δίμηνη σύμβαση περιβαλλοντολόγου, για την παρακολούθηση διαχείρισης των αποβλήτων, την τήρηση του επιχειρησιακού σχεδίου σε περίπτωση περιστατικού ρύπανσης, την επικαιροποίηση του σχεδίου αντιρρύπανσης, τη ρύθμιση περιβαλλοντικών θεμάτων της μαρίνας και την εισήγηση κανονιστικών πράξεων.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

www.anatolh.com

         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να τιμήσουμε τους αγώνες των εργαζομένων, audio

      Μιλώντας στην εκπομπή του Λατώ 103,3 ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ με τον Θάνο Κορομπύλια ο πρόεδρος του…