in

Νέα αποπλάνηση: Κορίτσι έζησε τις ορέξεις 60χρονου

Σοκ έχει προκαλέσει στο Ρέθυμνο η νέα υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου. Ένας 60χρονος συνταξιούχος φέρεται να αποπλάνησε επανειλημμένα ένα 11χρονο κορίτσι με καταγωγή από τη Ρουμανία.
Η υπόθεση  σύμφωνα με το neakriti.gr ήρθε στο φως την περασμένη εβδομάδα και ήδη η ανήλικη έχει δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς και έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή.
Αυτή την ώρα εισαγγελέας και ανακριτής θα αποφανθούν εάν θα κριθεί προφυλακιστέος ή όχι ο 60χρονος συνταξιούχος, αφού έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του, όμως όσα ανέφερε το κοριτσάκι είχαν συμβεί σε παρελθόντα χρόνο μεγαλύτερο του αυτοφώρου.
Αστυνομικοί με τη συνδρομή ψυχολόγου εξέτασαν το κορίτσι που ανέφερε ότι αρκετές φορές κατά το παρελθόν είχε υποστεί τις ανώμαλες ορέξεις του 60χρονου σε αυτοκίνητο με το οποίο πήγαιναν βόλτα και μάλιστα έδωσε και λεπτομέρειες για τα όσα συνέβαιναν.
Η υπόθεση εξετάζεται με προσοχή από την πρώτη στιγμή που αξιολογήθηκαν ως σημαντικές οι καταγγελίες, όμως κατά την έρευνα επί τόπου στο αυτοκίνητο με το οποίο είχαν πάει για βόλτα σε ερημική τοποθεσία και το παιδί βρίσκονταν μέσα με τον 60χρονο, δε διαπιστώθηκαν ασελγείς πράξεις, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με κατασχέσεις αντικειμένων του 60χρονου σε χώρους που δραστηριοποιείται, για εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ.