in

“Ευχαριστούμε το Υπουργείο Υγείας για την ευμενή διάθεση τους απέναντι στην προσπάθεια μας.”

Το Δ.Σ. του Σωματείου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ», με έδρα τη Νεάπολη Λασιθίου εκτιμά πως η πρόσφατη απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη, για την ανάθεση της αρμοδιότητας έγκρισης της προμελέτης, της οριστικής μελέτης, της μελέτης εφαρμογής και των τευχών δημοπράτησης του έργου: «Τμήμα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης στο Γ.Ν.- Κ.Υ. Νεαπόλεως ΄΄ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ΄΄» αποτελεί ένα θετικό βήμα στην πορεία πραγματοποίησης του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης.

Πιστεύουμε ότι η Περιφέρεια Κρήτης, στην οποία ανατίθενται οι αρμοδιότητες που σχετίζονται με τη μελέτη, έχει τη θέληση να προχωρήσει το έργο και τη δυνατότητα ν’ αντιμετωπίσει με επιτυχία τις δυσκολίες του, ως άλλωστε προσωπικά έχει δεσμευθεί προς τούτο και ο Περιφερειάρχης Κρήτης.

Άλλωστε, είναι καθολική η διάθεση της τοπικής κοινωνίας για να στηρίξει το έργο σε όλα του τα στάδια, ενισχύοντας με κάθε τρόπο τη σωστή λειτουργία του.

        Πιστεύουμε ακόμη ότι η διάθεση των αποθεματικών του Γ.Ν.- Κ.Υ. Νεαπόλεως ΄΄ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ΄΄» για την κάλυψη μιας σοβαρότατης ελλείψεως στην ευρύτερη περιοχή μας στον τομέα Υγείας, είναι σύμφωνη και με τη διάθεση των δωρητών, τους οποίους εμείς κυρίως αντιπροσωπεύουμε.

Ευχαριστούμε το Υπουργείο Υγείας για την ευμενή διάθεση τους απέναντι στην προσπάθεια μας. Ευχαριστούμε επίσης τον βουλευτή Λασιθίου κ. Μανόλη Θραψανιώτη και τον αναπληρωτή διοικητή του Γ.Ν.- Κ.Υ. Νεαπόλεως ΄΄ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ΄΄» κ. Νικόλαο Παντιέρα, για το ενδιαφέρον και τις προσπάθειες τους, χάρη στις οποίες το έργο έχει περάσει στο στάδιο της πραγματοποίησης και ελπίζουμε στην συνέχεια της καλής συνεργασίας και στα επόμενα στάδια.

 

 

Νεάπολη 21/04/2017

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο πρόεδρος                                                 Ο Γραμματέας

Γιώργος Ν. Χουρδάκης                                 Γιάννης Δ. Δαμιανάκης