in ,

Ο ιδιοκτήτης της Google επενδύει 1 δις δολάρια προσπαθώντας να… ζήσει για πάντα!

Εδώ και χιλιάδες χρόνια, ο άνθρωπος ψάχνει το μυστικό της νεότητας. Διοργανώνει εκστρατείες προς την αναζήτηση της θαυματουργών πηγών, ελιξιρίων και ξοδεύοντας εκατομμύρια για έρευνα κατασκευασμάτων αισθητικής. Η ραγδαία αναπτυσσόμενη τεχνολογία δεν θα μπορούσε να μην μπει κι αυτή σε ένα τέτοιο τρυπάκι.

Περίπου 150.000 άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά. Το χρήμα είναι ένα μέσο που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει, ώστε να ξεγελάσει κάποια στιγμή τον θάνατο. Και ίσως είναι αυτός ο λόγος που οι εύποροι έχουν μια μεγαλύτερη μανία να καταπολεμήσουν την γήρανση. Γιατί έχουν τα μέσα…

Ηθοποιοί, μουσική και πολλοί άνθρωποι από την showbiz έχουν προσπαθήσει στο παρελθόν να παραμείνουν νέοι. Οι περισσότεροι χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Τώρα στο παιχνίδι μπήκαν και οι μεγιστάνες της τεχνολογίας με πρώτον και καλύτερο τον συνιδρυτή της Google, Sergey Brin, αλλά και τον επίσης συνιδρυτή του Paypal, Peter Thiel. Οι δυο τελευταίοι ανακοίνωσαν πρόσφατα πως θα προσφέρουν 25 εκατομμύρια δολάρια σε επιστήμονες που έχουν βραβευθεί με Νόμπελ, ώστε να βρουν ένα «όπλο» κατά της γήρανσης.

athensparty.com