20 χρόνια παράδοσης και…συνεχίζουν στο Σκινιά

0
      

Είκοσι χρόνια παράδοση και συνεχίζουμε στο Σκινιά Μεραμπέλλου!
Και φέτος την παραμονή του Προφήτη Ηλία, Σάββατο 19 Ιουλίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκινιά σας προσκαλεί σε ένα αυθεντικό κρητικό γλέντι με το συγκρότημα του Ηλία Χορευτάκη. 

Ένας καλλιτέχνης της νεότερης γενιάς μουσικών, ο οποίος αναδεικνύει τη τέχνη του βιολιού, ξεκινώντας από τα Χανιά, εδώ και 26 χρόνια «υπηρετεί» και εξελίσσει την κρητική μουσική και παράδοση. 

Μας υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά με μεραμπελιώτικες κοντυλιές στο πρόγραμμά του! 

Το πρόγραμμα φυσικά περιλαμβάνει εκτός από την καλή μουσική, μακαρόνια σκιουφιχτά, κλέφτικο, κατσίκα βραστή και άλλα παραδοσιακά εδέσματα φτιαγμένα με μεράκι, από τους κατοίκους του Σκινιά! Είκοσι χρόνια τώρα, θυμόμαστε όμορφες στιγμές από τα παλαιότερα γλέντια, ακόμη και τις φορές με τα πολλά «μποφόρια»,

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!


Οι άνθρωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου σας περιμένουν με την καλύτερη διάθεση για ένα μοναδικό γλέντι. «Αν το ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στέκει υπερήφανα εδώ και έξι αιώνες, μπορούμε κι εμείς να τα καταφέρουμε παρά τις αντιξοότητες της εποχής». 

Συνεχίζομε το «έθιμο» με το κρητικό γλέντι στις 19 του Ιούλη στο δημοτικό σχολείο του χωριού. Η καθιερωμένη πλέον κρητική βραδιά με ελεύθερη είσοδο. Σας ευχαριστούμε που μας τιμάτε τόσα χρόνια με την παρουσία σας! 

Σας περιμένουμε και φέτο, το Σάββατο 19 Ιουλίου στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου του Σκινιά!

Δ.Σ
Πολ. Συλ. Σκινιά

         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψάχνω αυτοκίνητο, πληρώνω μετρητά.

      ΖΗΤΗΤΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΩΣ ΠΕΝΤΕ (05) ΕΤΩΝ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ…