2ημερο αποφάσεων για τους αγρότες του νομού

0
      

Για πέμπτη συνεχόμενη μέρα παρέμεναν εως και σήμερα στην ΔΟΥ του Αγίου Νικολάου οι αγρότες του νομού συνεχίζοντας την κατάληψη των οικονομικών υπηρεσιών η οποία εντάσσεται στο κοινό παγκρήτιο αγώνα τους κατά των φορολογικών μέτρων της πολιτείας.

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!
  «Ξεκινήσαμε ένα αγώνα δίκαιο και δυναμικό γιατί απλά μας πνίγει η αγανάκτηση. Παραμένουμε εδώ, όπως και σε όλη την Κρήτη όλος ο αγροτικός κόσμος,  και περιμένουμε η πολιτεία κάπως να αντιδράσει και να μας δώσει την αναμενόμενη προσοχή.» είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος των αγροτικών συλλόγων της Σητείας Γιώργος Τσιφετάκης. 
Εν τω μεταξύ σε όσους λένε ότι ο αγώνας έχει μειωθεί και ότι οι αγρότες που κάθε μέρα βρίσκονται στην κατάληψη απαντά πως « Εδώ βρίσκονται όλοι όσοι χρειάζονται για να κρατηθεί το κτήριο. Εμείς δεν ε είμαστε υπάλληλοι γραφείου, πολλοί από εμάς την περίοδο αυτή έχουν υποχρεώσεις στις καλλιέργειες τους και στα εκτός εποχής οπότε εργάζονται. 
Με ένα τηλεφώνημα μέσα σε μια ώρα εδώ μπορούν να βρεθούν και χίλια άτομα, όμως δεν χρειάζεται προς το παρόν να γίνει κάτι τέτοιο. Οπότε όσοι θέλουν να μειώσουν τον αγώνα μας καλά θα κάνουν να το περιορίσουν διότι δεν έχουν κανένα δίκιο και πρέπει να σταθούν στο πλευρό μας διότι ο αγώνας μας είναι αγώνας όλης της Ελληνικής υπαίθρου και της πρωτογενούς παραγωγής» είπε τονίζοντας ξανά ότι δεν θα κάνουν εύκολα  πίσω. 
Το Σαβ/κο θα έχουουμε νεες συσκέψεις για την αποφαση των δρασεων του αγώνα. μετα τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
ΘΑΝΟΣ Κ.   
         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κουφάρι χελώνας στον Όρμο, fotos.

      Νεκρή χελώνα καρέτα καρέτα αντίκρισαν οι πολίτες που περπατούν στον δρόμο του Όρμου …