in

Αυτός είναι ο οδηγός ταξί που δολοφονήθηκε από τον αστυνομικό – Μυστήριο με τα κίνητρα του δράστη

Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του ειδικού φρουρού, που πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο οδηγό ταξί, Κοσμά Τζέλιο, στην Καστοριά. Ο δράστης, ο οποίος μάλιστα ήταν ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχε στη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη το 2014, βρίσκεται σε σύγχυση και ανακρίνεται από τις αρχές.

Ο 30χρονος ειδικός φρουρός πυροβόλησε το βράδυ της Παρασκευής τον άτυχο οδηγό ταξί μέσα στο αυτοκίνητο του με το ίδιο 45άρι που είχε πυροβολήσει και κατά του Νίκου Μαζιώτη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος συμμετείχε και στις έρευνες για τον 52χρονο! Ο δράστης υπηρετούσε στην Αθήνα, ενώ τους τελευταίους μήνες είχε πάρει μετάθεση στην Καστοριά και υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα της Καστοριάς και είχε ενταχθεί στην Ομάδα Πρόληψης και καταστολής Εγκληματικότητας.

Νεα ΛΕΥΚΗ Καστοριάς - Νεκρός οδηγός ΤΑΞΙ ( 10/3/2017)

Ο ειδικός φρουρός, φέρεται να οδήγησε το άτυχο θύμα το, σε κτήμα ιδιοκτησίας του, όπως διαπιστώθηκε από την εξέταση του GPS που “έδειξε” την τελευταία κούρσα. Ταυτόχρονα υπάρχει το υλικό κάμερας περιπτέρου, που τον δείχνει να επιβιβάζεται στο ταξί του άτυχου 52χρονου.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο ειδικός φρουρός έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις σχετικά με το κίνητρό του, παρότι ομολόγησε το έγκλημά του. Αρχικά ισχυρίστηκε ότι το έκανε για να ληστέψει το θύμα, λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Όπως όμως έχει διαπιστωθεί από τις έρευνες, δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι αφαιρέθηκε ο,τιδήποτε από το ταξί.

«Για τη χθεσινή δολοφονία του 52χρονου ημεδαπού στη Λεύκη Καστοριάςσυνελήφθη 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος υπηρετεί της διεύθυνσης αστυνομίας Καστοριάς. Η προανάκριση συνεχίζεται, διερευνώνται τα αίτια», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Το δράμα της κόρης του θύματος

Ο άτυχος οδηγός ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά. Όπως δήλωσε στον Real Fm o Αντώνης Παραράς από την ιστοσελίδα alphafm.gr, η κόρη του 52χρονου λείπει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία για σπουδές.

Ενημερώθηκε ότι πατέρας της βρέθηκε νεκρός και θα έρθει εσπευσμένα στην Ελλάδα.

Ο άτυχος οδηγός Κοσμάς Τζέλιος:

ΠΗΓΗ: newpost.gr