18 βιολιά επι σκηνής…

1
      
 

Ένα βράδυ γεμάτο από μελωδίες και ακούσματα διαφορετικά, μέσα από τα μουσικά όργανα και τις ψυχές υπέροχων νέων μουσικών, ήταν αυτό του Σαββάτου στο κινηματογράφο ΔΡΗΡΟΣ στη Νεάπολη. 

18 βιολιά, μια κιθάρα και ένα πιάνο για 90 περίπου λεπτά παρουσίασαν μουσικά θέματα της κλασσικής και όχι μόνο μουσικής.


Οι μαθητές της τάξης βιολιού του Leonard Sopi,  στο πρώτο ρεσιτάλ βιολιού που παρουσίασαν στη Νεάπολη, το δεύτερο θα παρουσιαστεί στο ΡΕΞ το ερχόμενο Σάββατο, άλλοι αρχάριοι και άλλοι περισσότερο έμπειροι απέδειξαν πως η αγάπη για την μουσική είναι αυτό που κάνει το ταξίδι αυτό να μην θέλεις ποτέ να τελειώσει. 


30 σχεδόν μουσικά θέματα παρουσιάστηκαν με την βοήθεια σε μερικά από αυτά της συνοδείας πιάνου που έπαιζε η καθηγήτρια μουσικής Ντιάνα Τσιλίδη  Ο ίδιος ο κ. Sopi ευχαρίστησε τους μαθητές του για την προσπάθεια που καταβάλουν, τις οικογένειες τους που στηρίζουν τις επιλογές του, κάποια από τα παιδιά είναι από Χανιά, Ρέθυμνο, άλλα από Ηράκλειο,  Μεραμπέλλο και Ιεράπετρα και τους φορείς που πάντα βοηθούν. 


Σε ότι έχει να κάνει με τις δύο αυτές συναυλίες στην περιοχή μας είπε πως ευχαριστεί τον ΠΑΟΔΑΝ για την συνεργασία, τον Γιώργο Παπαχατζάκη και Μανόλη Συσκάκη για την τεχνική υποστήριξη, τον φωτογράφο Γιάννη Κουτσάκη, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την προβολή των δράσεων και την επιχείρηση στεγνοκαθαριστήρια ΚΥΚΝΟΣ για την ευγενική προσφορά τους. 

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!


Στην συναυλία έπαιξαν οι:
Γεωργία Περδικάκη, Θεολόγος Γεωργιάδης, Ελίνα Καργιωτάκη, Πάρις Λιονάκης, Μανόλης Ανδρουλάκης, Μαρία Ζουλάκη, Εμμανουήλ Αγαπάκης, Κάτια Βασιλείου, Αντώνης Πάγκαλος, Στέλλα Σταυρακάκη, Σπύρος Κουτεντάκης, Μαρία Τζώρτζη, Δήμητρα Σαρτζετάκη, Μπάμπης Παπαθανασίου, Αριάδνη Πρατικάκη, Στέλλα Παυλάκη, Γ
εώργιος Μηνάς και Γιώργος 
Κιαγιαδάκης.


ΘΑΝΟΣ Κ.
         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα PHOTOS
  • Μπράβο στα παιδιά και στον αγαπητό Leonardo και τους συνεργάτες του για αυτή την εξαιρετική προσπάθεια που είναι βέβαιο ότι την χρειάζεται η Κρήτη και ευχόμαστε να συνεχίσει και να φθάσει πολύ μακριά!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προβολή και δράσεις αθλητισμού και πολιτισμού στο Δ.Σ του ΠΑΟΔΑΝ

      Προβολή όλων των δράσεων με την δημιουργία γενικού και θεματικών ιστότοπων sites σχε…