10ο Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού Νεάπολης, την Κυριακή 9 Μαρτίου

0
      

Μία παρέα παιδιών περνάει την Κυριακή της στη Νεάπολη. Εκεί τους επισκέπτεται μια οικογενειακή φίλη από τη Γαλλία, που δουλεύει ως βοηθός ενός ψυχιάτρου στο Παρίσι.

Αποστολή της να ανακαλύψει τα στοιχεία που επαναλαμβάνει ένας Γερμανός ασθενής, ο οποίος πάσχει από αμνησία μετά την έκρηξη μιας νάρκης που πάτησε στη Νεάπολη κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Σκόρπια στοιχεία αινιγματικά που προσπαθούν τα παιδιά να ενώσουν. Ώσπου επισκέπτονται στην Πλατεία την οικογένεια του Μερακλή Πουμαρό. Εκεί μαθαίνουν πως ο Γερμανός ασθενής έχει κλέψει από τη Νεάπολη χρυσές
λίρες κατά τη διάρκεια του πολέμου. Έτσι αρχίζει η αναζήτηση ενός χαμένου θησαυρού, που οδηγεί τα παιδιά σε περιπέτειες..

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Τελευταία ημέρα δηλώσεων είναι η Τρίτη 4 Μαρτίου.

Όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στη δήλωση πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά.
Δηλώσεις συμμετοχής θα βρίσκονται στα καφέ της πλατείας.

  150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!

Ταμεταφορικά μέσα που θα χρησιμοποιηθούν είναι ποδήλατο και αυτοκίνητο. Στουςγρίφους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αυτοκίνητο θα υπάρχει ειδική σήμανση.
Απαγορεύονται ρητά τα δίκυκλα.

Κάθε ομάδα μπορεί να συμμετέχει με μέγιστο αριθμό 6 μελών, ένα από τα οποία υποχρεωτικά πρέπει να είναι ενήλικας με δίπλωμα αυτοκινήτου. Θα δηλωθεί εξ’ αρχής η πινακίδα του αυτοκινήτου που θα χρησιμοποιηθεί (ένα για κάθε ομάδα).

Όποια ομάδα παραβεί κανόνα, αυτομάτως ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ. Για ενημέρωση σας λέμε ότι έχει ήδη στηθεί το δίκτυο παρακολούθησης με μηχανικά μέσα.

Η σελίδα του παιχνιδιού στο facebook
https://www.facebook.com/pages

         
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυο μέρες χωρίς ρεύμα η Νεάπολη

      Λόγω τεχνικών εργασιών θα υπάρξει διακοπή ρεύματος στη Νεάπολη την Πέμπτη (27/4) και…