in , , , , ,

Όσα είδαν οι Κινέζοι και …δεν είδαμε εμείς!!! fotos


Με αφορμή της επίσκεψης των νεόνυμφων ζευγαριών από την Κίνα στην πόλη μας τις προηγούμενες μέρες αλλά και της γενικότερης επίσκεψης τους στο νησί είδαμε πολλές φωτογραφίες τους από τις επισκέψεις που έκανα όπου βρέθηκαν.

Αυτό που δεν είδαμε και σήμερα ένας μέρος τους η ΑΝΑΤΟΛΗ παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα είναι αυτά που είδαν οι ίδιοι οι νεόνυμφοι και δεν τα είδαμε εμείς. 
Τις στιγμές δηλαδή που αντίκρισαν στα δωμάτια που φιλοξενήθηκαν ή πήγαν για να φωτογραφηθούν το κλίμα τα χρώματα οι ρομαντικές κατασκευές που όλα τα ζευγάρια στον μήνα το μέλιτος θέλουν να ζουν.   

Οι εργαζόμενοι στον Ελληνικό τουρισμό ξέρουν πολύ καλά να κάνουν την δουλειά τους σε όλα τα επίπεδα της φιλοξενίας και αυτό το δείχνουν και οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες μας αλλά και οι φιλικές σχέσεις που πολλές φορές δημιουργούνται μετά των επισκεπτών μας και των Ελλήνων και ντόπιων εργαζομένων. 
Το τμήμα του House Keeping στο ξενοδοχείο Elounda beach που είχε την επιμέλεια της προετοιμασίας των δωματίων για μια φωτογράφιση έδειξε σε όλα τα ζευγάρια την απόλυτη έννοια του ρομαντισμού χωρίς ακρότητες και υπερβολικές σε μέγεθος δημιουργίες. 

‘Όμορφα, απλά με υλικά γνώριμα σε όλους και απόλυτα ρομαντικά έντυσα τα πλάνα των φωτογραφιών που θα βλέπουν εφ όρου ζωής οι νιόπαντροι Κινέζοι και που θα τις δείχνουν σε φίλους και γνωστούς τους. 
Τι πιο καλό για τον τουρισμό μας όταν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι σε αυτόν γίνονται οι πρεσβευτές μας παντού.

ΘΑΝΟΣ Κ.