in

Όμορφα γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και…Σκουπιδιών![PICS]

Προχθές την Τετάρτη 21/6 ο Άγιος Νικόλαος γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής.
Ο ΠΑΟΔΑΝ σε συνεργασία με το Ωδείο Τέχνης, έστησαν σε πλατεία, πεζόδρομο, λιμάνι και το εκκλησάκι στη λίμνη ομάδες παιδιών, οι οποίες έπαιξαν μουσική και τραγούδησαν μπροστά σε πολυάριθμο κοινό από ντόπιους αλλά και ξένους επισκέπτες.

Αλγεινή εντύπωση όμως προκάλεσε για άλλη μια φορά το θέμα των σκουπιδιών που κατάφεραν να…κλέψουν την παράσταση από τους μικρούς καλλιτέχνες σχεδόν και στα τέσσερα σημεία της πόλης.

Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο να δυσφημείται έτσι ο Άγιος Νικόλαος, επειδή κάποιοι δε μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Δε γίνεται μία πόλη που θεωρείται τουριστική να μην έχει άτομα να καθαρίζουν σε επίκαιρα σημεία, γνωρίζοντας μάλιστα πως επρόκειτο να λάβει χώρα μία εκδήλωση που θα προσελκύσει αρκετό κόσμο, ντόπιο και ξένο.

Δε φτάνει μόνο να διοργανώνουμε εκδηλώσεις. Καλό και συνετό θα είναι οι χώροι όπου πρόκειται να τελεστούν οι εκάστοτε γιορτές και εκδηλώσεις να είναι καθαρές και εναρμονισμένες σε αυτό που εμείς θέλουμε να προβάλλουμε προς τα έξω.

Κερασάκι στην τούρτα η…φωτορυθμική λάμπα που τρεμόπαιζε συνεχώς στο εκκλησάκι της λίμνης, όπου ακριβώς στο ίδιο σημείο εκτελούνταν κομμάτια κλασικής μουσικής αλλά και χορωδιακές μελωδίες.
Ν.Μ.