in , , , , ,

Χρώμα στην πολη, video

Στις παράλληλες εκδηλώσεις του Παιδικού Φεστιβάλ περιλαμβάνεται και η δημιουργία δυο μεγάλων δημόσιων τοιχογραφιών σε τοίχους που βρίσκονται έξω από το 2ο και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Νικολάου. 
Την Πέμπτη θα ξεκινήσει μια ακόμα δημόσια τοιχογραφία (Φεστιβάλ Τοιχογραφίας), στην οδό Επιμενίδου, κοντά στο ΚΤΕΛ με τη συμμετοχή παιδιών και κοινού.

«Ελάτε να γεμίσουμε με χρώματα την πόλη», είναι το κάλεσμα των διοργανωτών.


Έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο, στον πλάγιο μεγάλο τοίχο απέναντι από το κυκλοφορικό πάρκο, συναντήσαμε έναν από τους καλλιτέχνες της Urban Art, το Γιώργο Χουρσόγλου, ο οποίος μόλις είχε ξεκινήσει τη μια από τις τρεις δημόσιες τοιχογραφίες.


«Στον Άγιο Νικόλαο η πενταμελής ομάδα μας είναι καλεσμένη από τους ποδηλάτες Mandraki Cyclists. Εδώ στο 2ο Σχολείο θα φτιάξουμε μια παράσταση με ποδήλατα, επηρεασμένη από αρχαιοελληνικές παραστάσεις… σαν μια ποδηλατοπορεία, την οποία η ομάδα μας θα έχει ολοκληρώσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Την Πέμπτη, στα πλαίσια του Παιδικού Φεστιβάλ, θα δημιουργήσουμε ακόμα μια μεγάλη παράσταση με τη συμμετοχή των παιδιών», μας λέγει ο Γιώργος.


ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ 

www.anatolh.com