in

"Φωνη εν" και … συνεχίζουμε μαζί.

Το «φωνη εν» είχε ξεκινήσει σαν το μοναδικό έντυπο διμηνιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης του νομού Λασιθίου πριν από 20 και πλέον χρόνια και σαν τίτλος είχε καταξιωθεί στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Χωρίς ακρότητες και χωρίς να παρασύρεται  από την μόδα των εποχών του λεγόμενου life style έπαιξε τον δικό του ρόλο στα τοπικά ενημερωτικά δρώμενα. Το «φωνη εν» και τότε  είχε ξεκινήσει την προσπάθεια με συνεργασίες και με ομαδικές διαθέσεις, ενώ ο ίδιος είχα την ευθύνη της έκδοσης.
28 10 14 fvnh en e3vfylla
Οι καιροί δυσκόλεψαν αρκετά, πάρα πολλά περιοδικά ανέστειλαν τις εκδόσεις τους και μετά από χρόνια αναμονής το «φωνη εν» επέστρεψε στον χώρο των ψηφιακών εκδόσεων, με την μορφή ενός Blog. Η διάθεση του ήταν φιλική πάντα με την ευθύνη των κειμένων και των επιλογών να είναι προσεκτική χωρίς εντυπωσιασμούς και με γνώμονα την αλήθεια μιας και πλέον ήταν πιο άμεση η σχέση του με την επικαιρότητα.
 
Το e-fonien.blogspot.gr το συμπαθήσατε και οι επισκέψεις του όλο ένα και γίνονταν περισσότερες, και επειδή στον παγκόσμιο χώρο του internet κανείς δεν είναι μόνος του έτσι και πολλά από τα κείμενα του ήταν δανεισμένα από άλλα τοπικά μέσα ενημέρωσης της περιοχής και όχι μόνο, πάντα με την επισήμανση της πηγής.
 
Τα νέα, οι προτάσεις, οι εξελίξεις, τα δεδομένα δεν μπορούσαν να φιλοξενηθούν όπως θα έπρεπε στα στενά πλαίσια ενός blog.
28 10 14 fvnh en blog
Έτσι ξεκινάμε το νέο «φωνη εν», είνα ένα τοπικό ενημερωτικό portal με έμφαση στην τοπική ενημέρωση και στο πρώτο πληθυντικό, γιατί  ξανά είμαστε μια ομάδα φίλων και συνεργατών πίσω από αυτή την πρωτοβουλία.
 
Δεν θέλουμε να υποκαταστήσουμε κανένα άλλο τοπικό μέσο ενημέρωσης, άλλωστε όλα έχουν την δική τους αξία στον χρόνο που είναι ο μόνος που στον δύσκολο χώρο της ενημέρωσης πιστοποιεί την συνέπεια του επαγγέλματος.
 
Ευτυχώς στα ανατολικά του νησιού μας το επίπεδο των τοπικών μμε και η επαφή των συναδέλφων δημοσιογράφων μεταξύ μας είναι σε πολύ καλό σημείο.
 
Το φωνη εν ξεκινά την πορεία του στον παγκόσμιο χώρο της ενημέρωσης και σας ζητούμε να μας ακολουθήσετε σε ένα ταξίδι, πολύχρωμο, πολυσύνθετο, πολυπολιτισμικό και ….κυρίως αληθινό για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.
 
Στο φωνη εν ότι ανεβαίνει «ΜΕΝΕΙ», καλά κλικ.
 
 
Για την ομάδα των συνεργατών
28 10 14 8anos eisagwgiko
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ