in ,

Υπομονή τέλος…

…γράφει ο Θάνος Κορομπύλιας
Τρέμει το φυλλοκάρδι μας και η αγωνία μας κορυφώνεται την περίοδο που περνάμε σε όλους εμάς τους γονείς που  δεν ξέρουμε αν το παιδί μας κάτι πάθει ή αρρωστήσει τι θα το κάνουμε.
 
Με δεδομένη την αδυναμία της σωστής λειτουργίας στην παιδιατρική κλινική του κατά τα λοιπά κεντρικού νοσοκομείου του νομού η υπομονή μας έχει φτάσει στο τέλος της.
 
Ήδη έχει ξεκινήσει μια διαδικασία των τοπικών φορέων ώστε το μεσημέρι της Τρίτης σε ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο μεταξύ των εργαζομένων των προέδρων όλων των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του Δήμου,   σε συνεργασία και με  τον Δήμο και αν δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη να δράσουμε άμεσα.  Πρόταση από τους εργαζόμενους είναι να πάμε στη ΔΥΠΕ όσο το δυνατόν περισσότεροι Μερεμπελλιώτες με τα παιδιά μας η Παιδιατρική δεν πρέπει να κλείσει τα Χριστούγεννα.
 
Σε ένα τέτοιο θέμα σε μια τέτοια μορφή πίεσης ακόμα και για όσα έπρεπε η ίδια η πολιτεία να φροντίζει για εμάς πρέπει όλοι μας να δώσουμε δυναμικά και μαζικά το παρόν.
 
Δεν είναι δυνατόν εν έτη 2014 να παίρνουμε πρώτα τηλέφωνο και να ρωτάμε αν λειτουργεί η παιδιατρική για να φέρουμε το παιδί μας, δεν είναι δυνατόν να μην έχουμε παιδιατρική κλινική που να λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο.
 
Έως εδώ, φτάνει ο εμπαιγμός.
 
ΘΑΝΟΣ Κ.