in

Το iPhone 9 θα έρθει με OLED οθόνες στις 5,28 και 6,46 ίντσες

Το iPhone 8 δεν το έχουμε δει ακόμα, δεν ξέρουμε καν αν θα ονομάζεται έτσι, ωστόσο πολλοί θεωρούν ότι η συσκευή θα έχει τόση επιτυχία που η Apple ήδη σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της κορεατικής εφημερίδας Korean Herald, η Apple ήδη ετοιμάζει τις κινήσεις της για τον επόμενο χρόνο, παραγγέλνοντας από τώρα OLED panels στη Samsung Display. Μάλιστα, η εφημερίδα αναφέρεται στη συσκευή του 2018 σαν iPhone 9 προφανώς σε μία κίνηση τουλάχιστον πρόωρη αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί οι συσκευές του 2017.
Ωστόσο η ουσία του δημοσιεύματος είναι ότι η Apple προσβλέπει σε τεράστια αύξηση των παραγγελιών της σε ότι αφορά στα OLED panels για τα iPhone που θα λανσάρει κατά τη διάρκεια του 2018. Ενδεικτικό είναι ότι οι εκτιμήσεις για φέτος κάνουν λόγο για παραγγελίες 80 εκατομμυρίων panels, ενώ για το 2018 ενδέχεται οι παραγγελίες να ανέλθουν στα 180 εκατομμύρια panels. Αιτία το γεγονός ότι τα OLED panels θα είναι η standard επιλογή της αμερικανικής εταιρείας από το 2018 και έπειτα.
Το δημοσίευμα δίνει επίσης και τα πρώτα στοιχεία των χαρακτηριστικών του… μεθεπόμενου iPhone. Η μία έκδοση θα έχει οθόνη στις 5,28 ίντσες ενώ το δεύτερο στις 6,46 ίντσες. Αν θεωρήσουμε ότι το 2018 δεν θα παρουσιαστούν τρία αλλά δύο νέα μοντέλα από την Apple, φαίνεται ότι όντως η εταιρεία στρέφεται εξ ολοκλήρου στα OLED panels.
Παρόλα αυτά, αν τα παραπάνω ισχύσουν δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι οι LCD οθόνες θα αποσυρθούν αυτόματα. Δεν είναι λίγες οι φήμες που θεωρούν ότι πέρα από το επετειακό iPhone του 2017 οι άλλες δύο φετινές συσκευές θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν οθόνες LCD. Άρα θα υπάρχει το ενδεχόμενο και το 2018 η Apple να κινηθεί και προς τις δύο κατευθύνσεις.

pestaola.gr