in , , , ,

Το 4ο παιδικό φεστιβάλ θα σφυριξει χαρούμενα

Σε λίγους μήνες το παιδικό φεστιβάλ Αγίου Νικολάου θα «σφυρίξει χαρούμενα» την έναρξη των εκδηλώσεών του για 4η συνεχή χρονιά! Η προετοιμασία έχει αρχίσει.
Ως ημερομηνία διεξαγωγής αποφασίστηκε η 8-9 Ιουνίου 2013. Ως χώρος φιλοξενίας της διοργάνωσης προτείνεται και φέτος η πρώην πλαζ του ΕΟΤ.

Τους επόμενους μήνες θα επικαιροποιηθούν οι μόνιμες πλέον συμμετοχές του φεστιβάλ και θα δρομολογηθούν επαφές με νέους φορείς και πρόσωπα από την Κρήτη και αλλού, ώστε να καταρτισθεί ένα πρόγραμμα ανανεωμένο που θα δικαιώνει τη δέσμευση «κάθε χρόνο και καλύτεροι» .

Έχουμε κάθε λόγο να αισιοδοξούμε για το αποτέλεσμα, καθώς φέτος η οργανωτική επιτροπή του παιδικού φεστιβάλ ενισχύεται από δυο νέα μέλη που εκπροσωπούν την Ένωση Συλλόγων Γονέων και το Σύλλογο Δασκάλων – Ν/γών Οροπεδίου – Μεραμβέλλου, ενώ ο Πολιτιστικός – Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου συμμετέχει ως συνδιοργανωτής της μεγάλης γιορτής για τα παιδιά.

Το παιδικό φεστιβάλ καθιερώνεται πλέον ως το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός για μικρές ηλικίες με εμβέλεια πέρα από τα γεωγραφικά όρια του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί ικανοποίηση και αίσθημα δικαίωσης αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί την υποχρέωση στους εμπλεκόμενους, να συνεργαστούν, συμβάλλοντας τα μέγιστα με στόχο ακόμη μεγαλύτερη αποδοχή και προβολή, περισσότερα παιδικά χαμόγελα.

Η οργανωτική επιτροπή παιδικού φεστιβάλ Αγίου Νικολάου