in , ,

Το σχολείο των δράσεων στην Ελούντα

Σε όλα τα σχολεία έγιναν χθες γιορτές για τον αποχαιρετισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, το ΕΕΕΕΚ Αγίου Νικολάου το γιόρτασε εκτός και έφτασε έως την Ελούντα

 στο εστιατόριο  Ferryman όπου η ομάδα της μαγειρικής συνάντησε τον σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη και μαγείρεψαν τα πάντα σε παραστιά, με παραδοσιακό τρόπο φτιάχνοντας  μία πίτα γεμιστή με λαχανικά. 
 
 
Ο κ. Μπαξεβάνης, ο Άκης Σφυρογιαννάκηςιδιοκτήτης του φιλόξενου Ferryman και το προσωπικό του εστιατορίου,  υποδέχτηκαν την παρέα του ΕΕΕΕΚ με μια τεράστια αγκαλιά. 
 
Τα λαχανικά ήταν έτοιμα, η παραστιά στήθηκε και οι μαθητές ξεκίνησαν κάτω από τις οδηγίες και το χαμόγελο του chef να ετοιμάζουν το menu. Ήταν όλα πραγματικά υπέροχα και γευστικά, όπως έκλεισε μια όμορφη χρονιά στο σχολείο των δράσεων. 
 
Τα παιδιά συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί, που πάντα εργάζονται σαν ομάδα σαν μια δημιουργική παρέα όλοι μαζί για το κοινό καλό, Γιώργος Μαυροειδής, Ξανθούλα Πορφυράκη, Νάντια Μιχαηλίδου, Μαριάννα Σταυρουλάκη, Μαρία Θεοδωράκη, Δώρα Αγγελάκη, Αλέξης Τριανταφυλλίδης, Μαρία Μαλανδράκη, Μαρία Αντωνίου, Βαγγέλης Πλουτινάκης, Ρίτσα Οικονόμου Διευθύντρια του σχολείου.ενώ μαζί τους βρέθηκε και η Υπεύθυνη του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Πεδιαδίτη Φιλίτσα 
 
Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους στον κόσμο της γνώσης για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
ΘΑΝΟΣ Κ.