in , , ,

Το ρόζ χαρτάκι του πάει πολύ

Ούτε 100 μέτρα απόσταση, από το παράνομα παρκαρισμένο 4 χ 4, δεν χωρίζουν το παρκινγκ του νοσοκομείου, όπως λέγεται, το οποίο διαθέτει δεκάδες θέσεις για ελεύθερο παρκάρισμα χωρίς χρέωση.
Και όμως ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου το άφησε στην μέση μέση κυριολεκτικά του δρόμου και δικαίως δέχθηκε την κλίση της τοπικής αστυνομίας, με το ροζ χαρτάκι να ξεχωρίζει στο παρμπρίζ του οχήματος.

Όταν τόσο κοντά υπάρχει χώρος με τόσες θέσεις παρκαρίσματος ελεύθερες, και χωρίς χρέωση επαναλαμβάνω, είναι πρόκληση να παρκάρουν οδηγοί τα οχήματα τους σε σημεία που δημιουργούν προβλήματα στην ροή της υπόλοιπης κίνησης. Είναι από τις στιγμές όμως που λες ότι «που είναι ο γερανός να το σηκώσει, που είναι;»

αδειο το Πάρκινκ του νοσοκομειου

και αλήθεια είναι ακόμα απορροίας άξιο γιατί ο γερανός ακόμα δεν έχει βγεί στους δρόμους της περιοχής παρά βρίσκεται παρκαρισμένος έξω από την αστυνομική διεύθυνση του νομού.

Η διαμόρφωση μάλιστα στον συγκεκριμένο δρόμο, με την διαπλάτυνση των πεζοδρομίων, που οδηγεί προς το νοσοκομείο και στην συνέχεια προς τις Βρύσες και το Οροπέδιο Λασιθίου έγινε για να μην παρκάρουν άναρχα τα οχήματα και δημιουργούν κυκλοφοριακό έμφραγμα κυρίως τις ώρες αιχμής και δη την καλοκαιρινή περίοδο. Να όμως που κάποιοι αγρόν αγοράζουν, είτε χειμώνα είτε και καλοκαίρι.

ΘΑΝΟΣ Κ.