in , , , , , ,

Το πρόγραμμα των ταινιών στο ΡΕΞ εως τις 4 Φεβ 2017

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου παρουσιάζει το πρόγραμμα προβολών για τους μήνες Δεκέμβριο 2016 έως Ιανουάριο 2017. Με ταινίες πρώτης προβολής και πλούσιο πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες καλύπτοντας και τις προτιμήσεις των πλέον απαιτητικών. Κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων θα υπάρχουν και πρωινές προβολές και θα προβληθούν επιπλέον ταινίες για τους μικρούς μας φίλους.

Όλες οι προβολές πραγματοποιούνται στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ (οδός Λασθένους& Σφακιανάκη)

Σε όλες τις προβολές θα υπάρχει γενική είσοδος 5 €

Αναλυτικό πρόγραμμα με τις μέρες και  ώρες των προβολών θα ανακοινώνεται από τον ΠΑΟΔΑΝ πριν την βδομάδα προβολών
Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε για τις προβολές, και τις υπόλοιπες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις του ΠΑΟΔΑΝ, από την Εφαρμογή MIRABELLO.

Την εφαρμογή  μπορείτε να την  κατεβάσετε από τα παρακάτω link:
itunes link : https://goo.gl/RjazUO
android link :  https://goo.gl/ewc4lg

Rogue One: A Star Wars Story  (A’ προβολή)

15/12/2016 -21/12/2016

Σκηνοθεσία: Γκάρεθ Έντουαρντς και Τζόρτζ Λούκας
Ηθοποιοί: Φελίσιτι Τζόουνς, Μαντς Μίκελσεν, Μπεν Μέντλσον, Τζέιμς Ερλ Τζόουνς, Φόρεστ Γουιτάκερ, Τζένεβι Ο’ Ρεϊλι, Ριζ Αχμέντ κ. α.

Σε μια εποχή συγκρούσεων, μια ομάδα από απρόσμενους ήρωες ενώνει τις δυνάμεις της σε μία αποστολή να κλέψει τα σχέδια του Death Star, του απόλυτου εργαλείου καταστροφής της Αυτοκρατορίας. Αυτό το κομβικό γεγονός στο χρονοδιάγραμμα των Star Wars φέρνει κοντά συνηθισμένους ανθρώπους που καλούνται να κάνουν ασυνήθιστα πράγματα και, έτσι, να υπηρετήσουν κάτι πολύ μεγαλύτερο από τους ίδιους.

 

 

Ο Πιτ και ο Δράκος του (Μεταγλωττισμένο)

16/12/2016 – 18/12/2016

Σκηνοθεσία:
Ντέιβιντ Λόουρι
Ηθοποιοί:
Ακούγονται οι φωνές των: Γιάννης Στεφόπουλος, Ντίνος Σιούτης, Ηλίας Ζερβός, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Φοίβος Ριμενάς

Για χρόνια ο κος Μίτσαμ (Robert Redford), ένας ακούραστος ξυλογλύπτης, έχει μαγέψει δεκάδες παιδιά της περιοχής με τις ιστορίες του για δράκους που ζουν βαθιά μέσα στο δάσος.

Για την κόρη του, την Γκρέις (Bryce Dallas Howard), που εργάζεται ως δασοφύλακας, αυτές οι ιστορίες φαντάζουν υπερβολικές, μέχρι που συναντάει τον Πιτ (Oakes Fegley), ένα μυστηριώδες δεκάχρονο ορφανό και άστεγο αγόρι, που ισχυρίζεται πως ζει στο δάσος παρέα με έναν πράσινο δράκο, τον Έλιοτ. Από τις περιγραφές του Πιτ, ο Έλιοτ μοιάζει σχεδόν ίδιος με τον δράκο από τις ιστορίες του πατέρα της. Με τη βοήθεια της Νάταλι (Oona Laurence), ενός 11χρονου κοριτσιού του οποίου ο πατέρας έχει το ξυλουργείο της περιοχής, η Γκρέις αποφασίζει να ανακαλύψει από πού έρχεται και που ανήκει ο Πιτ.

 

Η Ρόζα της Σμύρνης  (A’ προβολή)

22/12/2016 – 28/12/2016

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κορδέλλας
Ηθοποιοί: Λήδα Πρωτοψάλτη, Ευγενία Δημητροπούλου, Τάσος Νούσιας

Η αινιγματική Σμυρνιά αρχόντισσα Ρόζα ζει επί δεκαετίες με το βάρος ενός μυστικού, που κρατά πεισματικά σφραγισμένο ακόμα και από την 28χρονη εγγονή της Μαριάννα, τον μοναδικό άνθρωπο που έχει στον κόσμο. Ένα μυστικό που έρχεται από την Σμύρνη του 1922.Σμύρνη 1922: Η νεαρή Ρόζα (Λήδα Πρωτοψάλτη), γόνος πλούσιας οικογένειας, ετοιμάζεται να παντρευτεί. Αθήνα 1987: η Ρόζα ζει με την εγγονή της Μαριάννα (Ευγενία Δημητροπούλου) και κουβαλάει ένα επτασφράγιστο μυστικό που δε θέλει να μοιραστεί με κανέναν. Όμως το συλλεκτικό πάθος του Δημήτρη (Τάσος Νούσιας), ενός αρχιτέκτονα, τον οδηγεί στα παράλια της Μικράς Ασίας και πιο συγκεκριμένα στα χνάρια της αινιγματικής Ρόζας. Μια παλιά φωτογραφία και ένα νυφικό είναι αρκετά για να ανασυρθεί μια παλιά ερωτική ιστορία και να γεννηθεί μια καινούρια.H μυρωδιά των παλαιοπωλείων, η πρόκληση του μυστηρίου, η γοητεία του ταξιδιού και η δύναμη του έρωτα συνθέτουν την ατμόσφαιρα και τη διαδρομή που ακλουθούν οι τέσσερεις ήρωες στις δυο μεριές του Αιγαίου, συνειδητοποιώντας πως οι μικρές ιστορίες των ανθρώπων είναι αυτές που σφραγίζουν τη μεγάλη Ιστορία. Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιούνται στην Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη, την Μυτιλήνη και την Αθήνα, και τη μουσική και τα τραγούδια της ταινίας (σε στίχους του σκηνοθέτη), υπογράφει ο Δημήτρης Παπαδημητρίο

 

Βαϊάνα – Moana (A’ προβολή)

22/12/2016 – 28/12/2016

Τρεις χιλιάδες χρόνια πριν, οι μεγαλύτεροι ναυτικοί του κόσμου διέσχιζαν τον απέραντο Ειρηνικό, εξερευνώντας τα πολλά νησιά της Ωκεανίας. Αλλά κάπου εκεί, και για μια χιλιετία, τα ταξίδια σταμάτησαν -και κανείς δεν γνωρίζει το γιατί. Από τα στούντιο της Walt Disney Animation έρχεται η “Βαϊάνα”, μια εντυπωσιακή ταινία animation για μια ριψοκίνδυνη έφηβη που σαλπάρει σε μια τολμηρή αποστολή για να σώσει το λαό της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Βαϊάνα θα συναντήσει τον κάποτε ισχυρό ημίθεο Μάουι, που θα την καθοδηγήσει στο να γίνει μια εξαιρετική εξερευνήτρια.Μαζί θα ταξιδέψουν στα ανοιχτά συναντώντας γιγάντια τέρατα και αντίξοες συνθήκες, και στην πορεία η Βαϊάνα θα εκπληρώσει το όραμα των προγόνων της, ανακαλύπτοντας παράλληλα και αυτό που πάντα αναζητούσε: την πραγματική της ταυτότητα.

Ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento και η Μαρίνα Σάττι, κρύβονται πίσω από τις φωνές των κεντρικών χαρακτήρων, του ημίθεου Μάουι και της ριψοκίνδυνης έφηβης Βαϊάνα!

 

Τέλειοι Ξένοι (A’ προβολή)

29/12/2016 – 24/1/2017

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης
Ηθοποιοί: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Μαρία Ναυπλιώτου, Άλκις Κούρκουλος, Μάκης Παπαδημητρίου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Βαρώτσο

 

Όταν οι ζωές μας αποκαλύπτονται μέσα από ένα Smartphone.
Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές: μια δημόσια, μια ιδιωτική και μια μυστική.
Κάποτε, οι ζωές μας ήταν ασφαλείς στις αναμνήσεις μας και στα προσωπικά μας αρχεία.
Σήμερα είναι κλειδωμένες στις sim των κινητών μας τηλεφώνων.
Αν αυτό το μικρό πλαστικό μπορούσε να μιλήσει, τι στα αλήθεια θα αποκάλυπτε;
Το «μαύρο κουτί» της ζωής μας πόσο μας καθορίζει τελικά;
Ένα βράδυ με πανσέληνο η παρέα αποφασίζει να ανοίξει τα μαύρα κουτιά των ζωών της και…

Τραγούδα!-Sing

29/12/2016 – 24/1/2017,

 

Ο έμπειρος παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς στην πρώτη του μεταγλώττιση δίνει τη φωνή του στο πολυμήχανο και πάντα υπεραισιόδοξο κοάλα Μπάστερ Μουν που προσπαθεί με κάθε τρόπο να σώσει το θέατρό του από τη χρεοκοπία, σε μια ερμηνεία με πολύ χιούμορ, αλλά και συγκίνηση. Οι πρωταγωνιστές τηλεοπτική σειράς Γιάννης Χατζηγεωργίου (στο ρόλο του εκκεντρικού γουρουνιού Γκάντερ), Τζωρτζίνα Λιώση (η ντροπαλή ελεφαντίνα Μίνα με τη θεσπέσια φωνή) και Ντένης Μακρής (ο πιστός φίλος, το πρόβατο, ο Έντι) ζωντανεύουν μοναδικά κάποιους από τους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας, ενώ ακούγονται πάνω από 65 αγαπημένα τραγούδια της σύγχρονης ποπ σκηνής σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού που θα μας μείνει αξέχαστος!

 

 

Office Christmas Party

6/1/2017-11/1/2017

Σκηνοθεσία: Τζος Γκόρντον
Ηθοποιοί: Τζέισον Μπέιτμαν, Τζένιφερ Άνιστον, Ολίβια Μαν, Κέιτ ΜακΚίνον

Όταν η επικεφαλής μιας εταιρείας αποφασίζει να κλείσει το τμήμα του αδελφού της, εκείνος πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με τους συναδέλφους του για να εντυπωσιάσουν έναν υποψήφιο πελάτη και να κλείσουν μια μεγάλη συμφωνία, που μπορεί να σώσει τις δουλειές τους. Τι αποφασίζουν να κάνουν για να τον εντυπωσιάσουν; Να διοργανώσουν ένα επικό πάρτι για τα Χριστούγεννα! Φυσικά, το πάρτι γρήγορα ξεφεύγει κάθε ελέγχου και οι παριστάμενοι γίνονται μάρτυρες μιας ξεκαρδιστικής καταστροφής!

 

Η Μπαλαρίνα και ο Μικρός Εφευρέτης  

6/1/2017-11/1/2017

Ηθοποιοί Μεταγλώττισης: Στεφανία Φιλιάδη, Φοίβος Ριμένας, Φώτης Πετρίδης, Τζίνη Παπαδοπούλου, Αφροδίτη Αντωνάκη, Σταύρος Σιούλης, Άντρια Ράπτη 

Παρίσι, 1884. Το μόνο που ονειρεύεται η 11χρονη ορφανή Φελισί είναι να γίνει μπαλαρίνα. Έτσι, φεύγει για να κυνηγήσει το μεγάλο της πάθος στο Παρίσι. Μην έχοντας τίποτα να χάσει, η Φελισί «δανείζεται» την ταυτότητα ενός κακομαθημένου πλουσιόπαιδου και γράφεται στη Σχολή Μπαλέτου της Όπερας, όπου γνωρίζει τον χαρισματικό Βίκτορ, που θα γίνει ο καλύτερός της φίλος. Θα καταφέρει να κάνει το όνειρο να κρατήσει για πάντα;

Τρεχάτε Ποδαράκια μου –  Ozzy  (Μεταγλωττισμένο)

6/1/2017-11/1/2017

 

Σκηνοθεσία: Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ
Ηθοποιοί: Με τις φωνές των: Ντίνος Σιούτης, Αργύρης Παυλίδης, Χρήστος Πλαίνης, Δημήτρης Μαρίζας, Αφροδίτης Αντωνάκη, Νέστωρ Κοψίδας

Ο Όζι, ένα φιλικό και καλόκαρδο μπιγκλ θα δει την ειδυλλιακή του ζωή να αναστατώνεται, όταν η οικογένεια του αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι στην Ιαπωνία. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: δεν επιτρέπονται τα σκυλιά!

Καθώς δεν μπορούν να πάρουν τον αγαπημένο τους Όζι μαζί στο ταξίδι, η οικογένεια Μάρτιν συμβιβάζεται με την αμέσως καλύτερη επιλογή, μια από τις καλύτερες πανσιόν για σκύλους, το Γάργαρο Ρυάκι. Το εντυπωσιακό με την πρώτη ματιά μέρος είναι όμως απλή συγκάλυψη για να μπορεί ο μοχθηρός ιδιοκτήτης του να πιάνει ευκολότερα σκύλους.

Ο Όζι πολύ σύντομα θα βρεθεί στο αληθινό Γάργαρο Ρυάκι, μια φυλακή για σκύλους, που διοικείται από σκυλιά. Εκεί θα πρέπει να αποφύγει τους κινδύνους και να βρει δύναμη στους νέους του φίλους, τον Τσέστερ, τον Φρόνκι και τον Ντοκ, προκειμένου να δραπετεύσει και να επιστρέψει σπίτι ασφαλής.

Το Κυνήγι των Χαμένων Βελανιδιών 

13/1/2017-20/1/2017
Στα ελληνικά, με τους: Χρήστος Πλαΐνης, Χρήστος Θάνος, Κώστας Δαρλάσης, Κατερίνα Γκίργκις, Αποστόλης Ψυχράμης, Πέτρος Δαμούλης, Στεφανία Φιλιάδη, Μελέτης Γεωργιάδης, Αφροδίτη Αντωνάκη, Κώστας Αποστολίδης, Ηλίας Ζερβός
Ο Φράνκι, ένας κουλ σκίουρος με μοναδική αίσθηση του στυλ, αποφυλακίζεται από τον ζωολογικό κήπο και μαθαίνει πως το δάσος στο οποίο μεγάλωσε, βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο. Μια εταιρεία κατακλέβει τους καρπούς, με μοχθηρούς σκοπούς, και ο Φράνκι είναι ο μοναδικός που μπορεί να σώσει την κατάσταση, αλλά αυτό σημαίνει πως ρισκάρει να χάσει την αγάπη της ζωής του. Ο καλός του φίλος, Κόντι, θα του υπενθυμίσει: αν δεν πάρει πίσω τους κλεμμένους καρπούς, οι ζωές όλων τους βρίσκονται σε κίνδυνο.

 

 

Το Σινικό Τείχος- The Great Wall

13/1/2017 -20/1/2017

Σκηνοθεσία: Ζανγκ Γιμού
Ηθοποιοί: Ματ Ντέιμον, Γουίλεμ Νταφόε, Πέντρο Πασκάλ, Άντι Λάου, Τιάν Τζινγκ
Όταν ένας μισθοφόρος πολεμιστής φυλακίζεται στο Σινικό Τείχος, ανακαλύπτει το μυστήριο για ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα του κόσμου μας. Καθώς κύματα επιδρομών τεράτων πολιορκούν το τείχος, η αναζήτησή της μοίρας του μετατρέπεται σε ένα ταξίδι ηρωισμού, όταν ενώνεται με έναν τεράστιο στρατό από τους καλύτερους πολεμιστές για να αντιμετωπίσουν αυτή τη φαινομενικά ασταμάτητη δύναμη

 

Assassin`s Creed

20/1/2017-25/1/2017

Σκηνοθεσία: Justin Kurzel

Ηθοποιοί: Michael Fassbender Marion Cotillard, Michael Kenneth Williams

 

Στο Assassin’s Creed, χάρη σε μια επαναστατική τεχνολογία που ξεκλειδώνει τις γενετικές αναμνήσεις του, ο Callum Lynch(Michael Fassbender) αναβιώνει τις περιπέτειες του προγόνου του Aguilar, όταν ζούσε τον 15ο αιώνα στην Ισπανία. Ο Callum ανακαλύπτει ότι κατάγεται από μια μυστηριώδη μυστική κοινωνία, τους Assassins, συγκεντρώνοντας απίστευτες γνώσεις και δεξιότητες και αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει την καταπιεστική και ισχυρή οργάνωση των Templar του παρόντος (Assassin’s Creed)

 

Έτερος εγώ

27/1/2017 –4/2/2017

Σκηνοθεσία : Σωτήρη Τσαφούλια
Ηθοποιοί: Πυγμαλίων Δαδακαρίδη, Δημήτρη Καταλειφό, Μάνο Βακούση, Ιωάννα Κολλιοπούλου,Γιώργο Χρυσοστόμου, Κόρα Καρβούνη, Φρανσουά Κλουζέ

 

Αθήνα 2015. Πέντε δολοφονίες. Κοινό χαρακτηριστικό, αρχαία ρητά του Πυθαγόρα στους τόπους των εγκλημάτων. Ο Δημήτρης Λαΐνης, καθηγητής εγκληματολογίας, αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από τους πέντε φόνους, οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους. Αναπάντεχοι σύμμαχοι του Λαΐνη στο να ξεμπλέξει το πολύπλοκο και επικίνδυνο αυτό κουβάρι, η θεωρία του Πυθαγόρα κι ένας καθηγητής μαθηματικών. Θα καταφέρει να λύσει το μυστήριο και να αποκαλύψει την αλήθεια;