in , , , ,

"Το μεταλλικό νερό απο τις πηγές του Αγίου Νικολάου"….video

Γύρω στις 14.00 σήμερα, έκανε την εμφάνισή του στην Επιμενίδου, το νέο “μεταλλικό” νερό της ΔΕΥΑΝ. 

Δεν εμφιαλώνεται, ρέει άφθονο στους δρόμους μέσα από τις σπασμένες σωλήνες του απαρχαιωμένου δικτύου της πόλης. 2 ώρες μετά το πρόβλημα συνεχιζόταν και είχε επεκταθεί και 2-3 μέτρα πιό πέρα. Αυτή τη στιγμή ανεβαίνει σχετικό βίντεο.,

 
Το βίντεο ξεκινά με τη δεύτερη πηγή “μεταλλικού” νερού της ΔΕΥΑΝ. Αυτή άνοιξε περίπου 1.5 ώρα μετά την πρώτη. Φαίνεται ξεκάθαρα πως αναβλύζει το νερό ανάμεσα στο μπετόν και την άσφαλτο. Αργότερα στο βίντεο, φαίνεται η αρχική πηγή του νερού, κάτω από ένα μπάλωμα στην άσφαλτο. 

Το σημείο φαίνεται “φουσκωμένο” και ίσως η ζημιά να έχει συσσωρεύσει νερό κάτω από το δρόμο και σαν αποτέλεσμα να βγεί διέξοδο στη μέση του δρόμου, ακριβώς απέναντι από το σούπερ μάρκετ και στο ύψος του περιπτέρου. 

Πατώντας πάνω στην άσφαλτο στο σημείο με το πόδι, το οδόστρωμα βουλιάζει και βγαίνει περισσότερη ποσότητα νερού. Δεν γνωρίζω, ίσως και να υπάρχει κίνδυνος καθίζησης.

Γύρω στις 15.30 εμφανίστηκε νέο σημείο που βγαίνει το νερό έξω (φαίνεται στην αρχή του βίντεο), αυτό είναι κολλητά σχεδόν στο πεζοδρόμιο, απέναντι από το περίπτερο, δίπλα στο καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται δίπλα στο πάρκινγκ που χρησιμοποιούν αρκετοί πελάτες του σούπερ μάρκετ. Γύρω στις 16.00, το νερό είχε ήδη φτάσει την είσοδο του Ελαιώνα. 

Η διαρροή ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ νερού είναι μεγάλη. Το δίκτυο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να εκσυγχρονιστεί! Το νερό είναι πολύτιμο και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ και δεν έχουμε την πολυτέλεια να το πληρώνουμε “χρυσό” επειδή κάποιοι αδιαφορούν συστηματικά για τα γνωστά προβλήματα του δικτύου ύδρευσης.

Το συγκεκριμένο συμβάν αναδεικνύει και την χείριστη ποιότητα των έργων που γίνονται κάτω από το οδόστρωμα.

Σ.Σ Το “φωνη εν” αναγνωρίζει στο ακέραιο την υπηρεσία της ΔΕΥΑΝ και τους εργαζόμενους σε αυτήν, άλλωστε τα κείμενα που φιλοξενούνται δεν εκφράζουν πάντα την γνώμη και άποψη μας.