in , ,

"Το Βραχάσι επέλεξε, στηρίζει Καρατσή"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου μια πρώτη συνάντηση μεταξύ του επικεφαλής του συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Πανίκου Καρατσή και στελεχών της τοπικής κοινωνίας του Βραχασίου, που στηρίζουν την κίνηση.

Η συζήτηση ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδης και υπήρξε κοινή διαπίστωση, η ανυπαρξία του δήμου στην περιοχή μας. Τέθηκαν επί τάπητος τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής και υπήρξε δέσμευση για συγκεκριμένες δράσεις που πρέπει να ακολουθηθούν. 
 
Ο κ. Καρατσής δήλωσε ενώπιον όλων ότι επιθυμεί την ύπαρξη ενός ισχυρού,  και δυναμικού τοπικού συμβουλίου, που θα έχει άποψη, θα μπορεί να θέτει προβληματισμούς και να αναζητά λύσεις στα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας. 
 
Δήλωσε ξεκάθαρα την πρόθεσή του να υπάρχει χρηματοδότηση των τοπικών συμβουλίων για την αντιμετώπιση άμεσων αναγκών, ώστε να γίνεται πράξη η αποκέντρωση των  εξουσιών, όπως προβλέπει ο Καλλικράτης και όχι να συνεχιστεί η κατάσταση που επικρατεί σήμερα.
 
Είναι κοινή διαπίστωση ότι ο κ. Καρατσής έχει ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα της περιοχής μας και από τη συνεχή ενασχόλησή του τα τελευταία χρόνια, έχει πλήρη και σε βάθος ενημέρωση. Είναι ο μόνος άνθρωπος (όσο καιρό είμαστε μέρος του μεγάλου δήμου Αγ, Νικολάου), που 
κατ’ επανάληψη έχει επισκεφθεί την περιοχή και έχει κάνει παρεμβάσεις στο δημοτικό συμβούλιο για τα προβλήματά της. 
 
Αυτό τον κάνει να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της τοπικής κοινωνίας και δικαιώνει όλους εμάς, που από την πρώτη στιγμή τον στηρίξαμε, εν γνώσει μας ότι δεν θα 
κερδίζαμε τις προηγούμενες εκλογές. 
 
 
Από τότε μέχρι σήμερα όμως, πολλά άλλαξαν. Σήμερα η Βραχασώτικη κοινωνία γνωρίζει ποιόν μπορεί να εμπιστευθεί και ποιόν όχι.
 
Μετά από όλα αυτά, θεωρώ ηθική μου υποχρέωση να τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, γιατί είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι με Δήμαρχο τον Πανίκο Καρατσή, κάτι καλό θα γίνει στον τόπο μας.
Χρήστος Μαμαλούκος
Τοπικός σύμβουλος Βραχασίου