in

Του έκλεψαν το αγροτικό ενώ ήταν στο δέντρο και κλάδευε!

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του ο κ. Μανόλης Λαμπράκης, ο οποίος πήγε το μεσημέρι στο λιόφυτό του για να ασχοληθεί με τον καθαρισμό των ελαιόδενδρών του σε περιοχή του Αρκαλοχωρίου και ξαφνικά έχασε από το οπτικό του πεδίο το αυτοκίνητό του.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι λίγο μετά τις 1:30, όταν εκείνος ήταν πάνω σε ένα ελαιόδενδρο και το κλάδευε, ενώ το αυτοκίνητό του ήταν μέσα στο χωράφι του, γύρω στα 20 με 25 μέτρα παρκαρισμένο, με τα κλειδιά ωστόσο πάνω στη μίζα.

Οι επιτήδειοι ή ο επιτήδειος με δεξιοτεχνία κατάφερε να μπει στο χωράφι του και να του το πάρει, χωρίς να το αντιληφθεί ο άτυχος άνδρας, αφού και ο θόρυβος από το κλαδευτικό μηχάνημα δεν του επέτρεπε να ακούσει.

Κι ενώ αμέριμνος συνέχιζε την εργασία του, αντιλαμβάνεται ότι το αυτοκίνητό του Ford Ranger, χρώματος ασημί με αριθμό κυκλοφορίας ΑΝΖ3815, είχε κάνει… φτερά.

Ο ίδιος έκπληκτος και αγανακτησμένος μας είπε ότι δεν μπορούσε να το διανοηθεί πώς τόσο κοντά του και στην ίδια του την περιουσία κατάφεραν να του πάρουν το αυτοκίνητό του και εκείνος να μην αντιληφθεί τίποτα.

Δεν έχασε χρόνο και άμεσα ειδοποίησε την αστυνομία από το κινητό του τηλέφωνο, για να αναφέρει την κλοπή, ενώ έσπευσε και στο Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου, όπου κατήγγειλε την απώλεια.

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει η συχνότητα των περιστατικών κλοπών στην ύπαιθρο, με τους κατοίκους να φοβούνται ακόμη και να βγουν να ασχοληθούν με τις εργασίες τους.

ΠΗΓΗ: neakriti.gr