in , , ,

Τους άκουσε και τον άκουσαν…

Επίσκεψη στο Καστέλι, την Φουρνή, στις Δωριές και στο Καρύδι πραγματοποίησε χθες ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου  Δημήτρης Κουνενάκης με κλιμάκιο της τεχνικής υπηρεσίας και τον διευθυντή του Δήμου π. Μιχαλη Βουκικλάρη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Ξένο και την προστατεμένη του τμήματος συντηρήσεων Μαρία Ταβλά.

Η επίσκεψη όπως δήλωσε ο Δήμαρχος στην ΑΝΑΤΟΛΗ πραγματοποιήθηκε ώστε να μπουν οι προτεραιότητες στα πλαίσια του έργου των αναπλάσεων που θα ξεκινήσουν άμεσα.
 Στην επαφή που υπήρχε με τους κατοίκους της Φουρνής εκφράστηκε η  επιθυμία τους ίδιους το έργο να ξεκινήσει τον Οκτώβρη ώστε να μην επηρεαστεί η καλοκαιρινή περίοδος όπου το χωριό έχει πολλούς επισκέπτες, ενώ στο Καστέλι μπορούν οι εργασίες να ξεκινήσουν άμεσα. 
«Με βάση τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών λοιπόν, η εντολή που θα δοθεί στον εργολάβο είναι ακόμα και εντός του μήνα που περνάμε να ξεκινήσει τις εργασίες στο Καστέλι» είπε ο Δήμαρχος. Στα χωριά πολίτες ζήτησαν την βοήθεια των υπηρεσιών του Δήμου σε θέματα καθημερινότητας με τον Δήμαρχο να τους υπόσχεται την επίσκεψη των συνεργείων για καθαριότητα και διάφορες άλλες εργασίες ενόψει του ΠΑΣΧΑ. 
Ακόμα το κλιμάκιο έκανε επίσκεψη και στο στάδιο της Νεάπολης όπου παρόν ήταν και ο αρμόδιος για θέματα Νεάπολης Αντιδήμαρχος Δημοσθένης Μεθυμάκης. 
Στο στάδιο συνάντησαν τον εργολάβο του έργου ο οποίος του είπε ότι έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας το έργο θα έχει ολοκληρωθεί.   
«Είμαστε πλέον απόλυτα σίγουροι ότι το στάδιο και ο στίβος θα είναι σε άψογη κατάσταση για να διοργανωθούν οι πανκρήτιοι αγώνες που ο ΣΕΓΑΣ έχει αναλάβει στην κατηγορία παίδες και πανπαίδες για τις 13 ή τις 14 του μήνα. Το στάδιο θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί περίπου 500 αθλητές από όλη την Κρήτη και σαν τοπική κοινωνία είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναδείξουμε   την φιλοξενία μας.» είπε τέλος.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ