in

Τον Άγιο Δομέτιο της Κύπρου επισκέπτεται αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου [VIDEO – PICS]

Τον δήμο Αγίου Δομετίου, επισκέπτεται  απο χθες (29/3),  αντιπροσωπεία του δήμου Αγίου Νικολάου, προκειμένου να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της Κύπρου που θα πραγματοποιηθούν αύριο στον αδελφοποιημένο Δήμο Αγίου Δομετίου.
“Επισκεπτόμαστε για μια ακόμα χρονιά τον αδελφό δήμο, στο πλαίσιο των ανταλλαγών που το πρωτόκολλο ορίζει. Μια διαδικασία που κρατά σε διαρκή επαφή τους δύο δήμους. Ήδη την περσυνή χρονιά κατατέθηκε από κοινού πρόταση στο πλαίσο ευρωπαικού προγράμματος που δύναται να υλοποιηθεί προς όφελος κυρίαρχα των τοπικών κοινωνιών,έκανε γνωστό, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ Αντώνης Ζερβός .
Αξίζει να σημειώσουμε ότιτόσο ο Δήμος Αγίου Νικολάου, όσο και ο Δήμος Αγίου Δομετίου, έχουν αναπτύξει ήδη από το 1993 μια συνεχή επαφή και μια αποδοτική δραστηριότητα σε δημοτικό, πολιτιστικό και τουριστικό επίπεδο, δίνοντας πρωτίστως την δυνατότητα σε πολίτες και φορείς να επικοινωνήσουν σε πολιτισμικό και επίπεδο ανθρωπίνων σχέσεων.
Η επικοινωνία μεταξύ των Δήμων είναι μόνιμη, σταθερή και συνεχής, και εδράζεται στην ετήσια προγραμματισμένη βάση ανταλλαγής επισκέψεων αντιπροσωπειών ποικίλου περιεχομένου όσον αφορά τα δημοτικά και πολιτισμικά ενδιαφέροντα.

Η Αγιονικολιώτικη αντιπροσωπεία, πραγματοποίησε σήμερα (31/3) προσκηνυματική εκδρομή στην Ιερά Μονή Μαχαιρά, ενώ το βράδυ θα συμμετάσχει στον εορτασμό των Εθνικών Επετείων, που διοργανώνει ο Εθνικός Σύλλογος “Μαυρομμάτης” . Ακολούθως αύριο 1η Απριλίου, θα παραστεί στην δοξολογία που θα γίνει στον Ι. Ναό του Αγίου Γεωργίου, και θα παρακολουθήσει την παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στην Λεωφόρου Γρ. Αυξεντίου.

Ακολούθως το μεσημέρι του Σαββάτου (1/4),  στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Αγίου Δομετίου, αναμένεται να συζητηθούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, καθώς και η καθιερωμένη ανταλλαγή δώρων.

Στην αντιπροσωπεία, συμμετέχουν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δ.Σ κ. Γιώργος Πάγκαλος καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. κ. Καστελιανάκης.

fonien.gr - Άγιο Δομέτιος εκδηλώσεις (31-3-2017)