in , , , , , ,

Τι περιμένουμε από ΟΛΟΥΣ…

Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε και σε επίπεδο Δήμου Αγίου Νικολάου, ποιος θα έχει το τιμόνι της διοίκησης του Δήμου στα χέρια του για τα επόμενα 5 χρόνια. 


Ενός Δήμου που όλες του οι περιοχές, από τον αστικό ιστό του Αγίου Νικολάου, τα υπόλοιπα παράλια και την πλούσια και μεγάλη ενδοχώρα, έχουν ανάγκες. 

Ανάγκες πολλές και σημαντικές ενώ είναι γνωστό σε όλους επίσης ότι οι συνθήκες είναι δύσκολες σε ότι αφορά τόσο τους πόρους όσο και την ανθρώπινη δυναμική, το προσωπικό δηλαδή που όλο και μειώνεται χωρίς να δίνεται στους Δήμους η δυνατότητα να προσλάβουν κόσμο τον οποίο οι ίδιοι μπορούν να πληρώσουν. 

Τις εβδομάδες που πέρασαν ακούσαμε πολλά, πάρα πολλά, από πολλούς, είτε σχετικούς είτε και λιγότερο σχετικούς. 

Η επιλογή της προηγούμενης Κυριακής έφερε δύο συνδυασμούς στον επαναληπτικό γύρο της Κυριακής 25 του μήνα. 

Σε όλα όσα ακούσαμε, αυτό που δεν μας έγινε γνωστό είναι το πώς θα καταφέρουν οι συνδυασμοί και τα νέα μέλη που θα κάτσουν στις καρέκλες του Δημοτικού Συμβουλίου στον 3ο όροφο του ΡΕΞ, να συνεργαστούν, να συνεννοηθούν και να διοικήσουν για το καλό του τόπου και των ανθρώπων του τα επόμενα 5 χρόνια τον Δήμο Αγίου Νικολάου. 

 Οι τακτικές των εντυπώσεων και της κόντρας του αέρα χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο από τους συνδυασμούς, ή και η τακτική του ότι έχω το καρπούζι και το μαχαίρι και δεν με νοιάζει, ανήκουν στο παρελθόν, και ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙεκεί να ανήκουν. 

Σε αυτό ευθύνη έχουμε όλοι εμείς οι πολίτες και μετά την Κυριακή διότι δεν θα πρέπει σε καμία στιγμή να σταματήσουμε να παρακολουθούμε, να συμμετέχουμε, να ελέγχουμε και να επεμβαίνουμε σε όσα μας αφορούν και αυτά είναι πολλά σχεδόν όλα. 

Περιμένουμε λοιπόν μετά την Δευτέρα να φανεί από ΟΛΟΥΣ το πολιτικό – αυτοδιοικητικό ήθος και ύφος τους και να διαπιστώσουμε ξανά από ΟΛΟΥΣ ότι, ότι κάνουν το κάνουν, το αποφασίζουν, το διαβουλεύονται και το πραγματοποιούν ξανά για ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ αυτή την φορά.

ΘΑΝΟΣ Κ.