in , , ,

Τι παίζει…στην Νεάπολη;

Η τελευταία Κυριακή της αποκριάς μπορεί ακόμα να καθυστερεί και να έχουμε πολλές ημέρες έως τότε, όμως αυτό που παίζει στη Νεάπολη δεν μπορεί να περιμένει.

Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση γεμάτη παιχνίδια για όλους και για όλες, για μικρούς και για μεγάλους. 
Τα μέλη της λέσχης των φίλων του νοσοκομείου Νεάπολης  Positive Thinking  διοργανώνουν στην μνήμη του Γιάννη Κομνινού ανθρώπου – φίλου και γιατρού μια εκδήλωση έτσι όπως ο ίδιος ίσως θα την ήθελε, μια εκδήλωση γεμάτη από παιχνίδι.
Τα μέλη λοιπόν της Λέσχης των φίλων και οι υπόλοιποι φορείς και σύλλογοι που συμμετέχουν καλούν μικρούς και μεγάλους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον της συμμετοχής τους στις καρτέλες που θα βρουν σε όλα τα καφέ της Νεάπολης και να επιλέξουν σε ποια παιχνίδια θέλουν να πάρουν μέρος. 
Το μενού έχει, τάβλι, πινγκ πονγκ, βελάκια και παιχνίδια σε ηλεκτρονικές κονσόλες, έχει  βραβεία, έχει διακρίσεις, έχει κέφι και το μόνο που δεν έχει είναι χρόνος. Για να προγραμματιστούν όλα αυτά χρειάζονται οι συμμετοχές από νωρίς, για τον λόγο αυτό σπεύσατε να δηλώσετε συμμετοχή, μόνο με 3 ευρώ και με κέρδος εκατονταπλάσιο.  
 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην μεγάλη αίθουσα του ΕΠΑΛ Νεάπολης οπότε ο χώρος είναι και μεγάλος και εύκολα προσβάσιμος σε όλους και με παρκινγκ ατελείωτο. Μην το σκέφτεσαι καθόλου δηλώστε συμμετοχή, τώρα.!
ΘΑΝΟΣ Κ.