in ,

Την προσοχή όλων, αλλάζουν τα ΣΧΟΑΠ, audio

Ο πρόεδρος του Νομαρχιακού τμήματος του ΤΕΕ Γιώργος Καφφετζάκης μιλώντας στην εκπομπή του Λατώ 103,3 ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ με τον Θάνο Κορομπύλια τονίζει την προσοχή που πρέπει όλοι να ε΄χουν αναφορικά με τα ΣΧΟΑΠ της περιοχής που αλλάζουν.

 
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λασιθίου του ΤΕΕ/ΤΑΚ ενημερώνει τους συναδέλφους Μηχανικούς, αλλά και τους πολίτες που ενδιαφέρονται, ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου έχει ξεκινήσει διαδικασία για την διόρθωση πρόδηλων σφαλμάτων και μικρές τροποποιήσεις του ΣΧΟΟΑΠ Αγίου Νικολάου και Νεαπόλεως – Βραχασίου.
Όσοι έχετε εντοπίσει κάποιο λάθος ή θεωρείτε ότι πρέπει να υπάρξουν μικρές τροποποιήσεις ή ενδιαφέρεστε να εκφράσετε άποψη επί των υφιστάμενων προτάσεων, μπορείτε να παραλάβετε τον φάκελο με τις προτάσεις σε ηλεκτρονική μορφή (μέσω usb) από τα γραφείου του ΤΕΕ στον Άγιο Νικόλαο (ώρες γραφείου), ή να κάνετε λήψη των αρχείων από το ακόλουθο link (https://drive.google.com/open?id=0B6R_ZeA_W4Gxanhfb1FVdVV3NUE).
Οι προτάσεις που θα καταθέσετε, πρέπει να είναι σε ηλεκτρονική μορφή και να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση neteetak@gmail.com το αργότερο έως την Παρασκευή 09 Ιουνίου 2017.
 
Ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΤΕΕ/ΤΑΚ
Γιώργος Καφφετζάκης