in ,

Τελευταία γιορτή στο Πνευματικό Κέντρο Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, video – fotos

Γιορτή Λήξης Δραστηριοτήτων στο Πνευματικό Κέντρο Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

fonien.gr - Τελευταία γιορτή στο Πνευματικό Κέντρο Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

Άλλη μια χρονιά γεμάτη από όμορφες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για μικρούς αλλά και μεγάλους έφτασε στο τέλος. Λες και ήταν χθες που βρεθήκαμε στον Αγιασμό έναρξης των δραστηριοτήτων του Πνευματικού Κέντρου Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου διετέλεσε ο Πατήρ Γεώργιος Τζάβλας και τώρα ξανά όλοι μαζί την Παρασκευή 19 του Μάη το απόγευμα στην γιορτή λήξης. Πέρασε ο καιρός γεμίζοντας όλοι από νέες εμπειρίες που κάθε φορά οι εθελοντές εκπαιδευτικοί και συνεργάτες της Ενορίας προσπαθούν για το καλύτερο.

Ο Πατήρ Τζάβλας Προϊστάμενος της Ενορίας τους ευχαρίστησε όλους για το πολύτιμο έργο που προσφέρουν. Ευχαρίστησε και τους γονείς των παιδιών για την συμμετοχή και την εμπιστοσύνη που δείχνουν .
Επίσης ενημέρωσε ότι οι χορωδίες θα συνεχίσουν κανονικά τις πρόβες τους, λόγω προγραμματισμένων εμφανίσεων. Στα άμεσα σχέδια είναι και η κατασκήνωση πόλης τριών ημερών που είχε γίνει με επιτυχία ξανά πρόπερσι . Στην γιορτή τα παιδιά για να μπαίνουν και στο κλίμα του καλοκαιριού, χωρίστηκαν σε ομάδες με θαλασσινά ονόματα όπως (ΑΣΤΕΡΙΕΣ, ΑΧΙΝΟΙ, ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ, ΑΓΚΥΡΕΣ, ΚΥΜΑΤΑ και ΨΑΡΑΚΙΑ).

Έπαιξαν διάφορα παιχνίδια όπως το κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, πινγκ πονγκ , ζωγράφισαν, τραγούδησαν και στο τέλος παραλάβανε τα υπέροχα αναμνηστικά με τις φωτογραφίες τους απολαμβάνοντας νόστιμα γλυκά και αλμυρά από τον πλούσιο μπουφέ καθώς και κέρασμα προφιτερόλ προσφορά από το “GELATO”.

fonien.gr - Τελευταία γιορτή στο Πνευματικό Κέντρο Ευαγγελισμού της Θεοτόκου


ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΩΤΑΚΗ