in , ,

Τα Καλυδώνια 2016 σήμερα στην Πλάκα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΚΑΛΥΔΩΝ  προκηρύσσει τον 4ο Αγώνα Θαλάσσιας Κολύμβησης ¨ΚΑΛΥΔΩΝΙΑ 2016¨ το Σάββατο 20 Αυγούστου 2016 στην Πλάκα- Ελούντας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Αγίου Νικολάου.
Ο 4ος Αγώνας Θαλάσσιας Κολύμβησης ¨ΚΑΛΥΔΩΝΙΑ 2016¨ έχει πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη της φυσικής δραστηριότητας των πολιτών    μέσα από μαζικές εκδηλώσεις αθλητικής δράσης, την ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι» και την προώθηση των αξιών του τόπου της Ελούντας και της Σπιναλόγκας.
Στόχος του  Πολιτιστικού  Συλλόγου ΚΑΛΥΔΩΝ είναι να αποτελέσει ο αγώνας αυτός μια νέα πρόταση φυσικής δραστηριότητας  για όλους τους αθλητές που επιθυμούν  να επιδείξουν τις ικανότητές τους  και να αποκομίσουν όλες τις θετικές εμπειρίες από τη συμμετοχή τους σε αυτό.
Η υλοποίηση του 4ου Αγώνα Θαλάσσιας Κολύμβησης ¨ΚΑΛΥΔΩΝΙΑ 2016¨  θα συμβάλει σημαντικά στην προώθηση του αθλήματος  και  του τόπου μας αλλά και στην ανάπτυξη και η εμπέδωση των αξιών και των αρχών του αθλητισμού  και φυσικά στην βελτίωση των αθλητικών ικανοτήτων  και δεξιοτήτων κάθε συμμετέχοντα. Στοιχεία που αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον του αθλήματος και την διοργάνωση.
 
17-8-kalydwnia_af