in

Τα δώρα, οι ρακές και η νεολαία στην επίσκεψη Μητσοτάκη στον Άγιο Νικόλαο, fotos.

Μετά την επίσκεψη του στο Εργατικό Κέντρο και την επαφή του με παραγωγικούς φορείς και εργαζόμενους ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολούθησε το πρόγραμμα του και για λίγη ώρα βρέθηκε στο Δημαρχείο της πρωτεύουσας του νομού.

 

Το βιβλίο του Αγίου Νικολάου και ένα έργο στην σχήμα ψαριού, από το εργαστήριο Σωτηριάδη, πρόσφερε στον πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη ο Δήμαρχος του Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός κατά την σύντομη επίσκεψη του πρώτου στο γραφείο του νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης. «Είμαι και ιχθύς οπότε διπλή η χαρά μου.» σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης.

 

Αμέσως μετά με τα οχήματα καθώς η βροχή ήταν έντονη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης  Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνοδοί του βρέθηκαν στο καφέ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ στο λιμάνι όπου με μια ρακή ο ίδιος μίλησε με τους νέους της Ν.Δ που ετοιμάζονται να επαναλειτουργήσουν ξανά την ΟΝΕΔ, μίλησε για το όριο ηλικίας στις εκλογές, θαύμασε το νεοκλασικό κτίριο και ενημερώθηκε από τον Μιχάλη Σγουρό ότι από το μπαλκόνι του έχει μιλήσει πριν χρόνια και ο πατέρας του, Κων/νος Μητσοτάκης.

 

ΘΑΝΟΣ Κ.