in

Τα «άκουσε» και στο γυμναστήριο ο Μητσοτάκης από οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται από χθες στην Θεσσαλονίκη, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να αντιδράει για όλα όσα ανέφερε αναφορικά με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Δικέφαλο.
Συγκεκριμένα ένας εξαγριωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ προσπάθησε να τον προσεγγίσει, φωνάζοντας: «Είναι καλύτερος ο Μαρινάκης από τον Σαββίδη;», ενώ στη συνέχεια η αστυνομία τον πήγε σε κοντινό αστυνομικό τμήμα για να συλληφθεί.
Ωστόσο αυτό δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα χθες είχε προηγηθεί ακόμα ένα!
Συγκεκριμένα, με βάση το ρεπορτάζ που μετέφερε ο δημοσιογράφος της «thessnews.gr», Δημήτρης Συρμάτσης, κατά τη διάρκεια της σημερινής φιλοξενίας του στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον «Libero 107,4», ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε δεχτεί επίσκεψη και στο ξενοδοχείο που μένει!
Και αυτό διότι όπως ανέφερε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε έντονα παράπονα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και κατά την διάρκεια της παρουσίας του σε γυμναστήριο στον ελεύθερο του χρόνο!
Μέσα σε όλα, οι φίλαθλοι του Δικεφάλου εξέφρασαν τα παράπονα τους για τον υποκειμενικό τρόπο με τον οποίο «χτυπά» επίτηδες τον Ιβάν Σαββίδη όπως ανέφεραν ενώ συμπλήρωσαν πως δεν δείχνει την ίδια ευαισθησία σε άλλες ποδοσφαιρικές υποθέσεις που είναι σε εξέλιξη.
ΠΗΓΗ: sdna.gr