in , , ,

"Σώμα με σώμα" στο ΡΕΞ

Tην πολυβραβευμένη, δραματική γαλλική ταινία «Σώμα με σώμα», που σαγήνεψε κοινό και κριτικούς στο Φεστιβάλ Κανών, παρουσιάζει την Πέμπτη στις 21:30, στο Κινηματοθέατρο REX, η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίου Νικολάου.
 Η ταινία είναι παραγωγής Γαλλίας-Βελγίου 2012, την σκηνοθεσία υπογράφει ο ταλαντούχος Ζακ Οντιάρ και πρωταγωνιστούν η Μαριόν Κοτιγιάρ και ο Ματίας Σένερτς.

Υπόθεση: Ο Αλί, ο οποίος μεγαλώνει μόνος τον μικρό γιο του κι εργάζεται ως μπράβος σε νυχτερινό μαγαζί, γνωρίζει τη Στεφανί, μια εκπαιδεύτρια φαλαινών στο τοπικό ενυδρείο. Έπειτα από ένα τρομερό ατύχημα που θα αφήσει τη Στεφανί ανάπηρη, η σχέση των δυο τους θα πάρει απροσδόκητη τροπή.

Σκληρός ρεαλισμός και μελόδραμα «συγκρούονται» σε ένα γεμάτο ένταση ερωτικό δράμα, το οποίο το οποίο έχει αποσπάσει περισσότερα από 20 βραβεία. Η Μαριόν Κοτιγιάρ εντυπωσιάζει σε ένα ρόλο-ερμηνευτική πρόκληση, «υποστηριζόμενη» επάξια από τον δυναμικό παρτενέρ της Ματίας Σένερτς. Μια συναρπαστική ταινία-σταθμό του σύγχρονου γαλλικού κινηματογράφου!

Δείτε περισσότερα για την ταινία (trailer, φωτογραφίες, συνεντεύξεις κ.α), κινηματογραφικά νέα, ενδιαφέρουσες πληροφορίες για επιλεγμένες ταινίες, στην ιστοσελίδα της Κινηματογραφικής Λέσχη www.kileagn.com.