in

Σύγκρουση μηχανής – Ι.Χ – O μοτοσικλετιστής τραυματίας στο νοσοκομείο

Με το καλημέρα της εβδομάδας τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην άκρως επικίνδυνη διασταύρωση των Γουβών.

Ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μία νεαρή κοπέλα συγκρούστηκε με μία μηχανή που οδηγούσε νεαρός αλλοδαπός με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 30χρονου μοτοσικλετιστή που μεταφέρθηκε με κατάγματα στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 8 το πρωί της Δευτέρας όταν σύμφωνα με τις πληροφορίες το αυτοκίνητο κινούνταν από Ηράκλειο προς Χερσόνησο και η μηχανή από Χερσόνησο προς Ηράκλειο.

Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες , με πιο πιθανό το σενάριο να προσπάθησε να στρίψει το αυτοκίνητο αριστερά, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν, η μηχανή ντεραπάρισε και ο οδηγός βρέθηκε στο οδόστρωμα.

Για μία ακόμη φορά αποδείχτηκε σωτήρια η χρήση κράνους για τον μοτοσικλετιστή ενώ και η οδηγός φορούσε ζώνη και πέραν από το αρχικό σοκ δεν τραυματίστηκε.

Στο σημείο η τροχαια του ΒΟΑΚ αλλά και άνδρες από το Α.Τ Χερσονήσου για την καταγραφή του περιστατικού αλλά και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας καθώς για λίγη ώρα προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο.

 

Κάτοικοι και διερχόμενοι οδηγοί πάντως για μία ακόμη φορά γίνονται στο ίδιο έργο θεατές σχετικά με την επικινδυνότητα της συγκεκριμένης διασταύρωσης  ενώ έχουν γίνει και αλλεπάλληλα ρεπορτάζ δίχως όμως μέχρι στιγμής να έχει υπάρξει κάποια κινητοποίηση από τις αρχές.

Κραυγή αγωνίας για τους πολίτες που περνούν από τις διασταυρώσεις των Γουβών, πόσο μάλλον από την κεντρική διασταύρωση της περιοχής που έχει θρηνήσει κατά καιρούς δεκάδες θύματα. Περιορισμένη ορατότητα και κυκλοφοριακή συμφόρηση βρίσκονται στο επίκεντρο των παραπόνων για τους κατοίκους.

ΠΗΓΗ: neakriti.gr