in , , ,

Σωστός και περαστικά σου…

Ο αναγνώστης Γ.Α.Τ γράφει το δικό του σχόλιο στο σχόλιο του Γ.Β για την πολη Καρουζελ.”Επίσης να καταργήσουμε νησίδες, διαβάσεις πεζών και μερικά ενοχλητικά πεζοδρόμια. Έτσι θα μπορούν ανενόχλητοι, οδηγάρες όπως ο Γ.Β. να κάνουν:

Επιτόπιες αναστροφές (παρά τα απαγορευτικά σήματα).

Να βγαίνουν από τις κάθετες οδούς στο απέναντι ρεύμα (και ας κόβεται η κυκλοφορία στη μέση).

Να βγαίνουν από το δρόμο κολυμβητηρίου – s/m Τσαγκαράκη προς οδό Καραμανλή και αντί να πηγαίνουν στο κόμβο της ΑΣΤΕΑΝ για αναστροφή να βγαίνουν στο αντίθετο ρεύμα για 30-40 μέτρα έως ότου μπουν στην κατεύθυνση εξόδου από την πόλη.

Να μπαινοβγαίνει ο καθένας από το βενζινάδικο προς όποια κατεύθυνση θέλει διαλέγοντας είσοδο -έξοδο a la carte: ή πριν ή μετά την νησίδα. Ο ΚΟΚ είναι περιττός!

Να κατεβαίνεις απο τις Κοπράνες -δρόμος Μαρινόπουλου- πρός την Παπανδρέου θέλοντας να περάσεις στον απέναντι δρόμο για τα σχολικά συγκροτήματα Ξεροκάμπου και να σε πιάνει αμόκ με την “ευγένια” που σου δείχνουν όλοι, κάνοντας σε να περιμένεις και 5λεπτο.

Όχι φίλε μου δεν είναι θέμα δημάρχου, είναι θέμα αντίληψης και παιδείας.

Στ’ Αόρι έχεις όλο το περιθώριο να πηγαίνεις ξένοιαστος κόντρα στο νόμο, στην πόλη, μικρή – μεγάλη οφείλεις να κρατάς του κανόνες που ποτέ δεν σεβάστηκες.

Αν όχι στους κανόνες τότε δείξε επιτέλους σεβασμό στους διαβάτες.

Περαστικά!

φιλικά

Γ.Α.Τ.