in , , , ,

Συμμετοχή σε έκθεση με δωρεάν τ.μ

Το Επιμελητήριο Λασιθίου συμμετέχει στην έκθεση Τρόφιμα – Ποτά – Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική – Ξενοδοχειακός και Επαγγελματικός Εξοπλισμός που θα πραγματοποιηθεί  στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες του Δήμου Χερσονήσσου, 21-23 Μαρτίου 2014 και επιχορηγεί την συμμετοχή των μελών του προσφέροντας δωρεάν 4 τ.μ , σε περίπτερο 9 τμ.




Αιτήσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 14/3 . Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής θα βρείτε στο site του Επιμελητηρίου και στα τηλέφωνα 2841027150 .


3ο Παγκρήτιο Forum προώθησης κρητικών προϊόντων στα Κρητικά ξενοδοχεία


Ακόμη, παράλληλα στους ίδιους χώρους της έκθεσης το Σάββατο 22 του Μάρτη σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Γούρνες, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά εξατομικευμένες συναντήσεις (B2B) μεταξύ παραγωγών κρητικών προϊόντων και υπεύθυνων αγορών των ξενοδοχείων με βάση τη συμπλήρωση φορμών προσφοράς και ζήτησης που διατίθενται από το Eπιμελητήριο Λασιθίου. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν τις συμπληρωμένες φόρμες μέχρι την Παρασκευή στις 14 Μαρτίου το μεσημέρι.Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής θα βρείτε στο site του Επιμελητηρίου και στα τηλέφωνα 2841027150 .

Για επιπρόσθετες πληροφορίες σας παραθέτουμε το παρακάτω σύνδεσμο: 


http://www.epimlas.gr/exhibition-news/τρίτο-παγκρήτιο-forum-προώθησης-των-κρητι/