in , , , ,

Στο Οροπέδιο ο Ζερβάκης

Το Οροπέδιο Λασιθίου επισκέφθηκε σήμερα Κυριακή ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου με τον συνδυασμό <<ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ >> Γιώργος Ζερβάκης .

Συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Γιώργο Δελημπαλταδάκη και Κωστή Κουνενάκη περιόδευσαν το πρωί στο Οροπέδιο συνομιλώντας με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες  για τα ζητήματα που τους απασχολούν καθώς και για τα προβλήματα της περιοχής 
    Πρόκειται για έναν εξαιρετικό τόπο,  με μεγάλη επισκεψιμότητα όπως δήλωσαν οι κάτοικοι λόγω και  του μοναδικού σπηλαίου που υπάρχει στην περιοχή . Ωστόσο όπως επισήμαναν , επιτακτική είναι η ανάγκη επέκτασης του χώρου στάθμευσης των λεωφορείων και των οχημάτων δεδομένου ότι ο υπάρχον δεν εξυπηρετεί . 
   Ο κ Ζερβάκης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Λασιθίου εν συνεχεία επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας της περιοχής όπου και συζήτησαν επί μακρόν με το ιατρικό προσωπικό για την λειτουργία του και τα προβλήματα που υπάρχουν με κυρίαρχο αυτό της έλλειψης προσωπικού και κυρίως ιατρών . Το Κέντρο Υγείας στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτίριο , εξοπλισμένο όμως δεν διαθέτει το απαραίτητο προσωπικό για να προσφέρει τις ανάλογες υπηρεσίες στους πολίτες . 
Ο κ Ζερβάκης αναφερόμενος στο θέμα , τόνισε << η στελέχωση του Κέντρου Υγείας αποτελεί μόνιμο αίτημα των εργαζομένων καθώς και της τοπικής κοινωνίας του Οροπεδίου . Πρόκειται για μία απομακρυσμένη περιοχή και είναι υποχρέωση της πολιτείας η στελέχωση του . 
Πρέπει όλοι να συνδράμουμε σε αυτήν την κατεύθυνση ώστε αυτό να γίνει σύντομα και όσο το δυνατό καλύτερα προκειμένου το Κέντρο Υγείας να παράσχει τις υπηρεσίες που δικαιούνται οι πολίτες της περιοχής . >> 
    Ακολούθως ο κ Ζερβάκης συνοδευόμενος πάντα από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού <<ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ>> μετέβησαν στον Πυροσβεστικό Σταθμό του Οροπεδίου όπου επίσης συνομίλησαν με το προσωπικό του Σταθμού το οποίο  εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για τα προβλήματα που υπάρχουν και κυρίως την  ελλιπή στελέχωση  καθώς και την  κακή κατάσταση των κτιριακών εγκαταστάσεων που στεγάζεται ο Πυροσβεστικός Σταθμός . 
Γρ. Τυπου