in

Εντυπωσιακή η πρεμιέρα για την “ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ” της ΕΘΟΑΝ [VIDEOS – PICS]

Στο κατάμεστο κινηματοθέατρο ΡΕΞ το Σάββατο το βράδυ έκανε την πρώτη της εμφάνιση η ’’ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ’’, ένα θεατρικό έργο που για καιρό ετοίμαζε η ΕΘΟΑΝ  αλλά πραγματικά άξιζε.

Μια κωμωδία του Αριστοφάνη με πολλές απαιτήσεις, που για άλλη μια φορά τα μέλη της ΕΘΟΑΝ παλαιά αλλά και νέα κατάφεραν να εντυπωσιάσουν.

Τα κουστούμια , η κίνηση και ο συντονισμός των μελών ήταν απίστευτα. Ερμηνείες που άφηναν άφωνο το κοινό γιατί ναι, ήταν κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα λόγω και κάποιων εκφράσεων που είναι μόνο για ενηλίκους, όμως χάρισαν πολύ γέλιο με τον αυθορμητισμό τους και άφθονη διασκέδαση καθώς επί σκηνής υπήρχε και ζωντανή μουσική.

fonien.gr - Λυσιστράτη της ΕΘΟΑΝ - Ζερβός (4-3-2017)

Την παράσταση παρακολούθησαν η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κα. Πελαγία Πετράκη , ο Αντιδήμαρχος κ. Χάρης Αλεξάκης , η Αντιδήμαρχος κα. Δέσπω Καρνιαδάκη, ο κ. Κωστής Κοκκίνης , καθώς και ο  ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, που εντυπωσιασμένος από την παράσταση συνεχάρη τον σκηνοθέτη του έργου Γιάννη Ξανθογεώργη, τα μέλη της ΕΘΟΑΝ για την επιτυχημένη πορεία που συνεχίζεται και προχωράει από γενιά σε γενιά, ενώ αναφέρθηκε και στον Νίκο Κούνδουρο στην μνήμη του οποίου ήταν αφιερωμένη η πρεμιέρα του έργου.

Για την παράσταση μίλησε ο Πρόεδρος της ΕΘΟΑΝ Θοδωρής Μπεκατώρος με ιδιαίτερη αναφορά στον Νίκο Κούνδουρο ενώ επεσήμανε  ότι η διάρκεια τον παραστάσεων θα είναι έως 14 Μαρτίου.

fonien.gr - Λυσιστράτη της ΕΘΟΑΝ (4-3-2017)

Αξίζει λοιπόν να την παρακολουθήσουμε και να στηρίξουμε για άλλη μια φορά το πολύ σπουδαίο έργο της ΕΘΟΑΝ.


ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΩΤΑΚΗ