in

Στη φυλακή ο Ρουμάνος για το άγριο έγκλημα στα Χανιά

Την προφυλάκιση του 54χρονου Ρουμάνου που κατηγορείται για τη δολοφονία του 42χρονου ομοεθνούς του το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο των Χανίων , διέταξε ο ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα. Ο κατηγορούμενος ,ομολόγησε από την πρώτη στιγμή ότι ήταν εκείνος που έδεσε το θύμα στον κορμό ενός δέντρου μετά από συμπλοκή μεταξύ τους.
O 54χρονος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση οδηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι στον ανακριτή. Το έγκλημα που συγκλόνισε την κοινωνία των Χανίων αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τρίτης .
Αν και αρχικά οι πληροφορίες ήθελαν να έχει χρησιμοποιηθεί τσεκούρι στη δολοφονία, η ανατροπή ήρθε από τον ιατροδικαστή καθώς δεν αποδεικνύεται ότι το θύμα είχε δεχτεί χτύπημα από τσεκούρι.
Προηγήθηκε άγρια πάλη
Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Ρεθύμνου Αντώνη Παπαδομανωλάκη ο θάνατος του Ρουμάνου προήλθε από στραγγαλισμό από βρόγχο στον τράχηλο. Επίσης από την εξέταση του ιατροδικαστή προκύπτει ότι το θύμα έφερε στο σώμα πολλές θλαστικές κακώσεις που προέρχονται από πάλη. Κανένα από αυτά τα χτυπήματα όμως δεν ήταν θανατηφόρο καθώς δεν είχαν πλήξει το κεφάλι ή ήταν κοιλιακή χώρα. Ακόμη το θύμα δεν είχε τραύμα από αιχμηρά αντικείμενα.
Σύμφωνα με τον  ιατροδικαστή το θύμα φέρει πολλαπλά χτυπήματα τα οποία αποδεικνύουν ότι υπήρξε πάλη αλλά δεν αποδεικνύουν ότι υπήρξε χτύπημα με τσεκούρι.
ΠΗΓΗ: neakriti.gr