in ,

Στην έκθεση Westia 2017 παραβρέθηκε ο Πρόεδρος Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης Αγίου Νικολάου Γιώργος Νεραντζούλης

Στα πλαίσια της δεύτερης κλαδικής έκθεσης Westia 2017 που έλαβε χώρα στο Παμπστην Πάτρα, παραβρέθηκε ο πρόεδρος Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης Αγίου Νικολάου, Γιώργος Νεραντζούλης.

Καλεσμένος του πρόεδρου του Συλλόγου Καταστημαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαϊας (ΣΚΕΑΝΑ), Κοτοπούλη Γιώργου, ο μεραμπελλιώτης πρόεδρος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις γαι ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, όπως ο ανταγωνισμός, η προώθηση ντόπιων προϊόντων αλλά και η “καυτή πατάτα” της φορολογίας.

Η Westia 2017  είναι μία έκθεση που έχει ως στόχο να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για κλείσμο επαγγελματικών συμφωνιών και παράλληλα να αναδείξει την Δυτική Ελλάδα και τις δυνατότητες των τοπικών επιχειρήσεων.

Στη συγκεκριμένη έκθεση παραβρέθηκαν επίσης οι πρόεδροι των ελληνοιταλικών και ελληνοβουλγαρικών επιμελητηρίων καθώς και εκείνοι της Αχαϊας και Βορείου Ελλάδος. Στην έκθεση έδωσε και το παρών ο περιφερειάρχης Αχαίας.

Στις σκέψεις του προέδρου της πόλης μας είναι να γίνει ακόμα πιο δυνατός ο κλάδος ούτως ώστε σε βάθος χρόνου να δοθεί η δυνατότητα δημιουργίας μιας ανάλογης έκθεσης στο Μιραμπέλλο για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων αλλά και την γενική ανάπτυξη του τουρισμού.

Ν.Μ.