in , , , ,

Στα όρη απόψε οικονομικά και παραδοσιακά

Όταν όλοι το καλοκαιράκι βλέπουν θάλασσα και έχουν στο νου μεζέδες της, τότε η πρόταση που έρχεται από τα όρη δείχνει το διαφορετικό παραδοσιακό ύφος στη κρητική φιλοξενία. 

Σήμερα το βράδυ, παραμονή της Αγίας Παρασκευής τα μέλη του συλλόγου που έχει ζωντανέψει τα χωριά στα Ζένια, οι ΑΟΡΗΤΕΣ μας περιμένουν στον Ανδριανό  με γαστρονομικές προτάσεις που αλλού δύσκολα κανείς συναντά  ενώ οι τιμές του μενού είναι η έκπληξη που ακολουθεί τις μοναδικές γευστικές προτάσεις. 

«Ξέρετε ότι δεν κάνουμε πολλές παρόμοιες εκδηλώσεις στην διάρκεια του χρόνου και έτσι στην μια και καλή που έχουμε το καλοκαίρι θέλουμε πέρα από την φυσική δροσιά που έχουμε ενάντια στην ζέστη να προσφέρουμε και ότι καλύτερο μπορούμε σε όσους μα κάνουν την τιμή να ανηφορήσουν στα όρη μας. 

«Όλα όσα κάνουμε τα κάνουμε μόνο και μόνο για την χάρη της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής  και την αγάπη μας στα χωριά μας, όλα τα κάνουμε μόνοι μας στην προετοιμασία και όλα τα υλικά και οι πρώτες ύλες είναι του τόπου μας, όσο πιο αγνά γίνεται.» είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Πρινιωτάκης. Η απόσταση από τον Αγιο Νικόλαο στον Ανδριανό είναι περίπου 20 λεπτά, το πάρκινκ που έχει διαμορφωθεί μπορεί να φιλοξενήσει όλα τα οχήματα ενώ είναι απαραίτητο αξεσουάρ η ζακέτα και το μπουφανάκι. 

Την διασκέδαση έχουν αναλάβει φέτος ο Γιώργης Καραγιώργης, ο Σταμάτης Αλεξανδράκης και ο Σταύρος Σουλακιώτης.

ΘΑΝΟΣ Κ.