in , , ,

Στέργιος Ατσαλάκης, με γνώμονα την ισότητα, την εντιμότητα και τη διαφάνεια

Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο στις 29 Μαρτίου 1976 και υπηρετώ στο Πυροσβεστικό Σώμα τα τελευταία 15 χρόνια. Κατάγομαι από τα Έξω Λακώνια και μένω στον Άγιο Νικόλαο. Είμαι παντρεμένος με την Μαριελένη Φιορέτζη, συνιδιοκτήτρια του καφέ «ΜΟΛΟ» στον Άγιο Νικόλαο, και έχουμε δύο υπέροχα παιδιά, το Μιχάλη και την Άννα.

Στην τελευταία τριετία, διετέλεσα Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου, καθώς και της Αθλητικής Ένωσης Λακωνίων.

Κατά την ενασχόληση μου με τα κοινά, διοργανώσαμε με τη Δημοτική Κοινότητα διάφορες εκδηλώσεις στην πόλη του Αγίου Νικολάου, ενώ εγκρίναμε σπουδαίο έργο που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλαο.

Κατά τη θητεία μου ως πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Λακωνίων, από το 2008 έως και σήμερα, πραγματοποιήθηκε η ανακατασκευή του γηπέδου Λακωνίων. Καταφέραμε να εδραιώσουμε την Ομάδα στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Λασιθίου και να πρωταγωνιστεί σε αυτή.

Ήμουν μέλος του Ερυθρού Σταυρού ως εθελοντής Σαμαρείτης και υπήρξα υπαρχηγός του Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Αγίου Νικολάου.

Επέλεξα να συμμετέχω στο συνδυασμό  «Σύγχρονος Δήμος»  ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αυτή τη φορά για να μπορέσω να συνεχίσω να προσφέρω έργο από μία άλλη θέση ευθύνης μέσα από ένα συνδυασμό που πορεύεται με γνώμονα την ισότητα, την εντιμότητα και τη διαφάνεια.