in

Στάχτη έγινε το σπίτι – Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής [PICS]

Συναγερμός σήμανε στις 11:30 περίπου σήμερα το πρωί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων για φωτιά σε σπίτι στο Πασακάκι.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr η φωτιά ξέσπασε σε δεύτερο όροφο οικίας επί της οδού Ελευθερίας. Στις φλόγες τυλίχθηκε η μεγάλη ξύλινη κατασκευή κατοικίας και εξωτερικής πέργκολας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr,  στο σπίτι οι ένοικοι του οποίου είναι από την Θεσσαλονίκη, αλλά ευτυχώς την ώρα εκείνη δεν βρίσκονταν στην κατοικία τους, προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές.

Η δύναμη της πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο αποτελούνταν από τρία μεγάλα οχήματα και ένα μικρότερο και τουλάχιστον 12 πυροσβέστες.

Σημειώνεται πως κατεβλήθη μεγάλη προσπάθεια προκειμένου η φωτιά να μην επεκταθεί και στο διπλανό οίκημα που πάντως υπέστη και αυτό εξαιτίας του μεγέθους της πυρκαγιάς, υλικές ζημιές.

Στην περιοχή κατέφθασε επίσης και συνεργείο της ΔΕΗ για να κόψει το ρεύμα, ενώ δύναμη της ΕΛ.ΑΣ διέκοψε για αρκετή ώρα την κυκλοφορία των οχημάτων.
Η φωτιά μετά από τις μεγάλες προσπάθειες των πυροσβεστών τέθηκε υπό έλεγχο, ενω για τα αίτια που την προκάλεσαν θα ερευνήσει το ανακριτικό της Π.Υ Χανίων.