in ,

Σπινθούρη, ευχαριστούμε απο την μία, αλλά να μας ρωτάτε από την άλλη!!!

Το δικό της ευχαριστώ για την πρωτοβουλία της χορηγίας προς την παιδιατρική του ΓΝΑΝ  της συσκευής ανίχνευσης φλεβών λέει η διοικήτρια της μονάδας Μαρία Σπινθούρη και την ίδια στιγμή επισημαίνει ότι το κόστος της ήταν αντιμετωπίσιμο απο το ίδιο το νοσοκομείο ενώ κάνει λόγο και για  συνεννόηση με την διοίκηση σε άλλες παρόμοιες δράσεις στο μέλλον ώστε να γίνεται καλύτερη ιεράρχηση στις επιλογές των δωρεών.

Η ανακοίνωση της ίδιας έχει ως εξής:

“Η Διοίκηση του ΓΝ Λασιθίου-ΓΝΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» ευχαριστεί τον Ιατρικό Σύλλογο Λασιθίου και την Ένωση Αστυνομικών Λασιθίου για την ευγενική χορηγία μιας Συσκευής Ανίχνευσης Φλεβών στην Παιδιατρική Κλινική του ΓΝ Αγίου Νικολάου.

Η συνεχής υποστήριξή τους ενισχύει το αίσθημα συλλογικότητας και κοινωνικής αλληλεγγύης στο νομό μας.

Η προμήθεια της εν λόγω συσκευής -αν και αντιμετωπίσιμου κόστους- δεν ήταν στις άμεσες προτεραιότητές μας καθώς δεν προϋπήρξε ανάλογο επίσημο αίτημα προς τη Διοίκηση και η επιλογή της αποτέλεσε επιθυμία των χορηγών λόγω των ιδιαίτερων δεσμών τους με την Παιδιατρική Κλινική.

Ωστόσο, αποδεχόμαστε με χαρά τη χορηγία αυτή η οποία εκτιμούμε ότι θα συμβάλει στη διευκόλυνση της εργασίας του προσωπικού μας και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των μικρών ασθενών μας.

Ενθαρρύνουμε ανάλογες πρωτοβουλίες σε συνεννόηση με τη Διοίκηση και σε αντιστοιχία με τις ανάγκες μας και την ιεράρχησή τους από τα θεσμικά όργανα του νοσοκομείου.

Ευχαριστούμε τέλος ιδιαίτερα τους εργαζόμενους του νοσοκομείου μας γιατί και εκείνοι συνέβαλαν οικονομικά και υποστήριξαν έμπρακτα την εν λόγω χορηγία.”

Η Διοικήτρια

Μαρία Σπινθούρη